Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Pokerstars.cz

Martin Hrubý zazářil ve Vídni!

Výborný, koncentrovaný a skoro nejlepší – takový byl výkon hráče týmu PokerStars Pro Martina Hrubého, jenž v uplynulém týdnu dosáhl fantastického výsledku – v EPT Vídeň došel až do heads upu!

Úspěchy českých hráčů ve velice prestižní sérii velkých pokerových turnajů European Poker Tour odstartoval v loňském roce Jan Škampa. Tomu se nejdříve podařilo dojít na final table v portugalské Vilamouře a zanedlouho dokonce vyhrát pražský díl EPT v kasinu hotelu Hilton. Jeho triumf je bezesporu stále tím největším českým turnajovým úspěchem.

magazin.cz
V neděli 31. října tohoto roku však byl Škampa málem “dorovnán” hráčem týmu PokerStars Pro Martinem Hrubým. Šestidenního pokerového maratónu ve Vídni se kromě dalších 576 hráčů zúčastnila sice obě zmíněná česká esa, mnohem lépe se však vedlo Hrubému. Ten v pohodě přežil nejen první hrací den, kde většinou vypadává největší procento účastníků, ale postupně se propracoval i mezi nejlepší hráče průběžného pořadí.

A to si přitom musel poradit s několika těžkými okamžiky. Několikrát musel soupeře porážet v nervy drásajících all-in soubojích a nenechal se vykolejit ani podařeným bluffem svého soupeře, který mu v průběhu druhého hracího dne ukrojil podstatnou část jeho stacku.

Hrubý překonal všechny obtíže a s odřenýma ušima to dotáhl až na finálový stůl, kde se mimo jiné utkal se slavným Danielem Negreanu. A i s ním svedl pár nezapomenutelných bitev. Jednou to už už vypadalo, že si na Hrubém Negreanu smlsne, ovšem Hrubého podržel dealer včasně vylovenou desítkou. Do jejich druhého velkého souboje se přidal ještě Ital Luca Cainelli a na turnu již byli všichni tři hráči all-in! Hrubý oba své soupěře zdeklasoval postupkou a v posledních třech hráčích to byl rázem on, kdo diktoval tempo hry.

magazin.cz

Do závěrečného heads upu s Němcem Michaelem Eilerem vstupoval sice s dvojnásobným počtem žetonů, štěstí mu ovšem nepřálo a “Marty” tak skončil pár stop pod vrcholem na druhém místě. I tak jde o fantastický úspěch, který mu za zápisné trapných €5 300 přinesl neuvěřitelných €470 000.

  1. místo:  Michael Eiler - €700 000
  2. místo:  Martin Hrubý - €470 000
  3. místo:  Konstantinos Nanos - €265 000
  4. místo:  Daniel Negreanu - €175 000
  5. místo:  Luca Cainelli - €140 000
  6. místo:  Andreas Wiese - €105 000
  7. místo:  Matthias Lotze - €76 000
  8. místo:  Bruno Launais - €60 000
  9. místo:  Kirill Zapletin - €44 000
magazin.cz

Dostali jste po tomto článku velkou chuť na poker? Pak na nic nečekejte a okamžitě se zaregistrujte do našeho Libimseti.cz PokerStars turnaje. Hrají se každý den, účast v nich je zdarma a nabízejí vskutku zajímavé odměny.

Všechna hesla na celý rok najdete v článku PokerStars zdarma stovky dolarů!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 6