Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Tara White. / foto: Korzo

První den mistrovství v souložení: 17 orgasmů

Konečně smysluplná soutěž!, hodnotí F. R. Čech mistrovství ČR v sexu.

Sedmnácti orgasmy začal včera na pražském Výstavišti 16. ročník mezinárodního erotického veletrhu. Slečna Manuela totiž \"obsloužila\" v rámci světové novinky, soutěže Sex Combat, zmíněný počet mužů.

Pomalý rozjezd
Plných pět hodin pracovala v erotickém ringu, ovšem ze svého výkonu, nebo lépe řečeno, z výkonů svých sexuálních partnerů, nebyla zrovna \"na větvi\".

\"Rozjezd byl pomalejší a Manuele zanedlouho došli schopní chlapi. Ne všichni přihlášení se dopracovali vrcholu. Někteří zůstali těsně pod ním, jiní ani nenastoupili cestu. Na druhou stranu jsme očekávali i poněkud větší zájem. Pánové se trošku styděli a raději přišli na čumendu, než aby se aktivně zapojili do souložení,\" informovala Korzo ředitelka veletrhu Ivana Mattei.

A jak hodnotí světovou novinku pozorovatelé?

\"Konečně smysluplná soutěž, a naprosto poctivá. Kdo není pokrytec, toho tenhle nápad musí nadchnout, a buď se zúčastní jako pozorovatel, nebo aktér,\" rozzářil se rocker, malíř a herec František Ringo Čech. Ten, kdo ji vymyslel, by podle něj měl dostat metál.

Na otázku, zda by se sám přihlásil mezi účastníky, ale smutně zavrtěl hlavou. "Já už tuhle činnost provádím víceméně amatérsky, i když s chutí. Mezi profíky bych se ale nehodil. Vždycky jsem byl zvyklý dělat všechno naplno, teď už i v sexu potřebuji sem tam nějakou úlevu," svěřil se Čech.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 43