Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: pokerstars.cz

Zahrajte si poker v Karibiku!

Rádi byste si zahráli na velkém zahraničním pokerovém turnaji zcela zdarma? Není problém! Karibik vám vyhovuje?

Jako každý rok i ten s pořadovým číslem 2011 bude zahájen velkým pokerovým turnajem PokerStars Carribean Adventure na Bahamách ve veleluxusním hotelovém komplexu Atlantis Resort. Tento turnaj probíhá celý pod přísným pořadatelským dozorem PokerStars a vy se tak můžete těšit na jistotu nejskvělejšího životního zážitku.

magazin.cz
Za normálních okolností byste sice museli za vstup do Main Eventu čili hlavního turnaje letošního ročníku PokerStars Carribean Adventure (zkráceně “PCA”) zaplatit ne úplně zanedbatelných $10 300, s PokerStars se však o nic takového starat nemusíte.

Již teď totiž v on-line herně PokerStars probíhají každodenní Sit & Go turnaje, jejichž vítězové získají místo v exkluzivním PCA Fantasy Finále, které se hraje každou neděli od 16:00 a ve 2:00 v noci z neděle na pondělí. Vítěz každého z finálových turnajů získá jedinečný a ničím nepřekonatelný balíček v hodnotě přes $15 000.

Součástí tohoto balíčku je tedy nejen vstupenka do Main Eventu PCA, ale i pobyt v tom nejúžasnějším hotelu světa na pobřeží tyrkysově modrých vod Karibského moře a zpáteční letenka.

magazin.cz

Nejen vítěz víkendového finále se však může těšit ze skvělé ceny – dalších 1 999 získá podíl z nezanedbatelného finanční ocenění více než $14 000. Kapacita každého finále je omezena na 20 000 hráčů.

Co se týče kvalifikačních turnajů, jak je vidno i z přiložené tabulky, hrát o postup do nedělních finále můžete i zdarma, a to v konkurenci dalších 539 hráčů. Pokud však zaplatíte pouhých padesát centů, zúží se vaše konkurence na 89 soupeřů a do finále navíc postoupí hned devět z vás! A pokud máte na vašem PokerStars kontě ještě o pár dolarů více, můžete se zkusit prosadit i z pole 45 hráčů!

magazin.cz

Stačí si prostě v lobby vašeho klienta PokerStars kliknout na “Události”, dále na “PCA” a rázem jste ve hře o pohádkové bohatství!

PokerStars Carribean Adventure probíhá mezi 7. a 16. lednem 2011 a bude dozajista jednou z nejlepších a největších pokerových akcí roku. Potkáte zde všechny světové hvězdy této karetní hry a vyhrát zde můžete i více jak dva miliony dolarů. Zúčastníte se i vy? To je jen na vás!

Více se dozvíte také na oficiálních stránkách PokerStars.

Nezapomeňte ale, že poker o zajímavé peníze můžete nadále hrát každý den i s Líbimseti.cz!

Všechna hesla na celý rok najdete v článku PokerStars zdarma stovky dolarů!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2