Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: po

Zahrajte si pokerové turnaje zdarma i v prosinci!

I v listopadu jsme mezi vás rozdali neuvěřitelných 15 000Kč. Že jste z nich vy sami nic nevyhráli a nevíte jak? Nevadí, v našem článku se dozvíte vše podstatné!

Jak už bylo zmíněno v perexu, během pouhých čtyř pokerových turnajů měsíce listopadu mezi vás PokerStars ve spolupráci s Libimseti.cz rozdalo fantastických $800, čili nějakých 15 000 Kč. Stalo se tak během pravidelných nedělních pokerových finále, které proběhly 7., 14., 21. a 28. listopadu. Budou se konat i v prosinci? Ano! A jak se do nich můžete kvalifikovat i vy? Čtěte dále!

Každý den v týdnu herna PokerStars pořádá freerollový turnaj (neplatí se do něj tedy žádné vstupné), jenž naleznete ve vašem PokerStars klientu v sekci Turnaje, pokračujte na Privátní. V nich nejen, že si můžete úplně zdarma zahrát nejlepší karetní hru tohoto vesmírného kvadrantu, ale v případě umístění do 10. místa získat také sympatický $1 a především vstupenku do velkého nedělního finálového turnaje zdarma. V nich se týden co týden hraje dohromady o $200, čili téměř 4 000Kč. A vzhledem k tomu, že jednoho turnaje se nikdy neúčastní více než 70 hráčů, je vaše šance odnést si zajímavou finanční odměnu více než vysoká!

Téměř všechno potřebné víte a abyste mohli začít hrát s Libimseti.cz na Pokerstars již dnes, vám chybí už jen jedna jediná podstatná informace – heslo do každodenních kvalifikačních turnajů. To vám ale prozradíme až na konci článku.

Nyní se totiž podíváme na to, jak se vám dařilo v listopadu. Během tohoto měsíce jste, jak bylo již dříve zmíněno, mohli postoupit do celkem čtyř nedělních finále. A hned to první 7. 11. přineslo naprosto strhující bitvu plnou, nebojíme se ve vší upřímnosti říci, televizních soubojů, po nichž se nakonec z vítězství radoval hráč s nejpevnějšími nervy a vytříbenou herní strategií, úplný fantom pokeru. Tímto mu gratulujeme a na hlavu mu klademe pomyslnou korunku pro hráče měsíce!

O týden později se znovu sešlo na sedmdesát nejúspěšnějších hráčů z denních kvalifikačních turnajů – a jako vždy, už tato skutečnost byla dopředu zárukou toho nejlepšího pokeru. Zvláště některé headsupové souboje nám jen tak z paměti nevymizí a tímto vám doporučujeme vyvrcholení těchto nedělních finále sledovat klidně i pasivně prostřednictvím volby “sledovat stůl” ve vašem klientu PokerStars. Někdy to opravdu stojí za to!

V neděli 21. 11. se z vítězství radoval houzviss, jenž v heads upu doslova rozbil protivníka Possum0812. Proti houzvissovým dvěma devítkám byly Possumovy sedmičky prostě bez šance. Houzviss si tak přišel na 60 dolarů, Possum0812 na $40 a smutný nemusel být ani třetí cermi88 ($30) a ani řada dalších, parádní sumou odměněných hráčů.

magazin.cz

Poslední listopadový turnaj se odehrál 28. 11. a šlo v tomto případě asi o nejdelší a nejvyrovnanější finále, které dosud Libimseti.cz turnaje zažily. Přes tři hodiny se jeho účastníci rvali o podíl z dvousetdolarového prizepoolu, aby se nakonec vítězem stal vcelku zaslouženě bananek0. Ten si v heads upu musel poradit s ostříleným profíkem jménem ladislav.cz. Ladislav.cz byl do posledních chvil pln sebevědomí, avšak občas je lepší se přeci jen držet trochu víc při zemi. Například, když držíte v ruce K5. Bananek kontroval s QJ a na stole se dočkal hned dvou jacků.

magazin.cz

Chtěli byste, aby se zde za měsíc psalo i o vás? Zahrajte si s námi a získejte nejen hromadu peněz, ale i nehynoucí čest a slávu.

PokerStars.cz a Libimseti.cz ti přináší exkluzivní turnaje zdarma!
Zúčastni se každý den kvalifikace zdarma a vyhraj vstupenku do týdenního finále o 200$. Dohromady rozdáváme skoro 11000$!

Každý den si můžeš od 18:00 zahrát turnaj nazvaný Denní Kvalifikace do $200 Libimseti Týdenního Freerollu. V tomto turnaji získá vždy 10 nejúspěšnějších hráčů 1$ a vstup do týdenní finále o 200$ nazvaného $200 Libimseti Týdenní Freeroll. Ty se konají vždy v neděli v 19:00.

Pozor všechny denní kvalifikace jsou zaheslované a heslo naleznete pouze zde na Libimseti.

Heslo pro všechny prosincové kvalifikace je: LSFREEROLL4

Víte, jak se zaregistrovat na PokerStars? Že neznáte pravidla pokeru? Nevadí!

Všechna hesla na celý rok najdete v článku PokerStars zdarma stovky dolarů!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 4