Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vánoce / foto: shutterstock

Policie zabavila vánoční stromek. Z marihuany!

Vypadá to na Vánoce bez stromečku.

Plány na velmi veselé a uvolněné Vánoce překazila policie. Ta mladému muži zabavila zdatnou rostlinu marihuany vyparáděnou třpytkami, řetězy, světélky a dalšími tradičními ozdobami.

Skoro normální stromeček
O Vánocích se často mluví jako o svátku klidu, ale německý mladík to pojal až příliš svérázně.

Policie v hlášení nazvaném "All you need is love aneb jak hipík slaví Vánoce" píše: "Na otázky policistů tento přívrženec hašiše odpověděl, že se chystal svůj ´stromeček´ ještě dozdobit a dát pod něj dárky, jak vyžaduje tradice."

Na Vánoce doma
Dvoumetrová rostlina marihuany byla zabavena během zátahu v Koblenzi spolu se 150 gramy marihuany z domácí produkce.

Policie fiškuse, jehož jméno nebylo zveřejněno, zatím propustila. Vánoce bude slavit tradičním způsobem. V novém roce se ale bude muset dostavit k soudu, protože čelí obvinění z protiprávního držení drog.

Jak uvádí list Metro, jen před pár dny zatkla mnichovská policie jiného mladíka, který si také chtěl svátky zpestřit. Udělal si vlastní adventní kalendář a za každá dvířka dal kousek marihuany. Prostě se zdá, že německá mládež se nebojí přetvářet tradice vlastním způsobem.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 21