Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: PokerStars.cz

Dostaň od PokerStars dárky zdarma!

V pokerové herně PokerStars můžete nejen obrat celý svět o peníze, ale za pouhé hraní dostat také mnoho skvělých darků. Třeba rovnou Porsche Cayman!

Je to tak. Za jakýkoliv odehraný turnaj, souboj jeden na jednoho a dokonce každou jednotlivou handu při cash games získáte takzvané FPP, neboli body častého hráče. Za ty si pak můžete vybrat cokoliv z rozsáhlého PokerStars VIP Store. K zaplacení za jakýkoliv z vámi vybraných dárků přitom absolutně nic neplatíte, všechno za vás obstarají poctivě nasbírané FPP – body získáné za pouhé hraní o peníze.

FPP získáváte ať už vyhráváte, nebo prohráváte, jejich získávání se řídí dvěma jinými faktory. Zaprvé tím, jak často hrajete (velice častým hráčům se body násobí vyšším koeficientem) a zadruhé, za kolik peněz hrajete. Dá se říci, že čím vyšší buy-in do turnaje zaplatíte nebo čím více peněz je při cash game v každém jednotlivém potu, tím více body vás PokerStars za vaši herní aktivitu odmění. I hráč, kterému samotné hraní pokeru příliš nevydělává tak klidně může obdržet božské Porsche Cayman!

Samozřejmě je jasné, že na takovou cenu musíte získat opravdu ohromné množství bodů. Mnohem zajímavější jsou z vašeho pohledu možná originální PokerStars dárky v dosažitelnější bodové hodnotě. Pojďme si společně představit několik základních sekcí PokerStars obchodu.

magazin.cz

Tou první je oddělení oblečení. Chcete ohromit kamarády značkovým PokerStars tričkem, kšiltovkou, bundou či elegantním svetříkem? Není problém! PokerStars VIP Store udělá alespoň na chvilku pokerového profíka opravdu z každého.

Druhou je originální pokerové vybavení od mistrů svého řemesla z PokerStars. Kvalitní plastové pokerové karty, s nimiž se Daniel Negreanu konečně naučil hrát poker. Žetony, s nimiž se Dag Palovič dostal pod kůži těm nejefektnějším trikům, nebo hrací plátno, na němž každý den snídá, obědvá, večeří a především hraje poker další profesionál z elitního týmu PokerStars Pro Martin Hrubý. To vše a víc můžete zdarma získat, „vyděláte-li“ dostatečné množství bodů a kliknete-li na sekci „Poker“.

Třetí kategorie je zdaleka nejrozmanitější, je v ní totiž všechno ostatní. Plyšové hračky, antistresová zvířátka, sportovní tašky, CD s podpisem pokerového klauna Marcela Luskeho, LCD monitory… Regály PokerStars VIP Store jsou prostě nekonečné. A je v nich i slavné Porsche Cayman!

PokerStars VIP Store vám také nabízí vouchery a vstupenky na nejrůznější turnaje, ať už živé či internetové. S PokerStars VIP Store můžete prostě vše.

magazin.cz

A jak vlastně zjistíte aktuální stav vašeho bodového konta? Stačí jen otevřít Pokladnu v klientu PokerStars a přečíst si číslo vedle nápisu „Body častého hráče (FPP)“. Hned napravo se kliknutím na ikonku „VIP obchod“ můžete také dostat přímo do PokerStars VIP Store.

Pokud se vám náhodou nechce zrovna hrát o peníze, můžete si zahrát samozřejmě i zadarmo v každodenních Líbimseti turnajích. Nejenže jsou zdarma a dá se v nich získat kvalitní jeden dolar, ale můžete v nich vyhrát i vstupenku do bohatě odměnovaných nedělních finále (v každém z nich se hraje už o rovných $200!). Březnové heslo najdete také zde.

K tomu všemu budete ovšem potřebovat pokerový klient herny PokerStars. Máte ho již nainstalovaný?

A pravidla pokeru vám nedělají žádné potíže?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 4