Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Vzhůru za pokerem na Zlaté písky!

Eureka Poker Tour je tu s dalším mítinkem, tentokráte na Zlatých píscích v Bulharsku. Zahrajte si díky PokerStars velký turnaj zcela zdarma!

Série pokerových turnajů pro hráče střední a východní Evropy je tu s dalším mítinkem, tentokráte se bude konat v bulharské Varně v přímořském letovisku Zlaté písky. A hrát se bude již velice brzy, mezi 23. a 26. červnem.

Kvalifikovat se do main eventu se vstupným ve výši €800 můžete buď skrz satelitní turnaje s buy-inem €6.60, €33, €162 anebo… zcela zdarma!

Freerollové kvalifikační turnaje a jejich sourozence s extra nízkým buy-inem naleznete ve vašem klientu herny PokerStars pod záložkami Turnaje a Regionální.

magazin.cz

Freerolly se hrají každý den až do 17. června od 20:00, turnaje s buy-inem €1.10 dokonce ještě o den déle, se začátkem o půl hodiny po freerollech. Freerollové turnaje fungují v tomto případě vlastně jako kvalifikace do turnajů se vstupný €1.10 – prvních 100 hráčů celkového pořadí postupuje totiž právě do nich.

A o co že se to hraje v turnajích s buy-inem €1.10? Nejlepší osmnáctka postoupí do kvalifikace s buy-inem €6.60 a na nejlepší z vás zde bude čekat příjemný €300 prize pool navrch! V satelitech s buy-inem €6.60 už vám nebude nic bránit k postupu na samotný main event PokerStars Eureka Poker Tour Golden Sands, vašeho prvního velkého živého pokerového turnaje v životě! Hodně štěstí!

magazin.cz

Více se o této akci můžete dozvědět také na oficiálních stránkách PokerStars.

Kdybyste náhodou neměli co dělat před osmou večerní, můžete si každý den od 18:00 zahrát alespoň oblíbené Líbimseti turnaje. Účast v nich je zdarma a dá se v nich získat navrch jeden dobrý dolar. Především v nich však můžete vyhrát lístek do bohatě odměnovaných nedělních finále (v každém z nich se hraje už o rovných $200!). Červnové heslo naleznete také zde.

K tomu všemu budete ovšem potřebovat pokerový klient herny PokerStars. Máte ho již nainstalovaný?

A pravidla pokeru vám nedělají žádné potíže?

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!