Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

S PokerStars nemůžete prohrát!

Online pokerová herna PokerStars si pro vás nachystala nové sobotní turnaje, jichž se v rámci naprosto bezkonkurenční akce můžete zúčastnit zcela bez rizika!

Již na tuto sobotu 25. června si největší internetová herna pokeru na světě PokerStars připravila neodolatelnou mimořádnou akci zejména pro ty z vás, kdo dávají přednost turnajům před cash games.

Sobota se nyní stane synonymem pokerového dne – od 13:00 až do 01:00 totiž týden co týden proběhne pod společnou hlavičkou Saturday Line-Up sedm různých turnajů s buy-iny mezi $2.22 a $55 a garancemi ve výši až $50 000!

Vybrat si můžete nejen vám vyhovující výši buy-inu, ale i oblíbenou herní variantu. Je libo klasicky Hold’em no limit, headsupový turnaj či Omahu? Volba je jen na vás! Stačí týden co týden zabrousit ve vašem pokerovém klientu herny PokerStars do sekcí Turnaje a Speciální, popřípadě do turnajového filtru vepsat slovo „Saturday“. Do turnajů Saturday Line-Up se můžete také kvalifikovat prostřednictvím satelitních turnajů!

magazin.cz

Využijte mimořádné akce!

To však stále není vše, ta možná nejzajímavější zpráva dne nás teprve čeká. V PokerStars pro vás totiž na zahajovací den turnajů Saturday Line-Up připravili akci nazvanou Vyhrává každý. Jaktože vyhrává každý?

Pokud se totiž 25. června zúčastníte některého z turnajů Saturday Line-Up a neskončíte přitom na příčkách zaručujících peněžní odměnu, dostanete od PokerStars ZDARMA vstupenku do stejného turnaje (ne však více než jednu). Tu budete moci použít kteroukoli další sobotu až do 16. července!

Zkuste si tedy tuto sobotu 25. června trochu vyhodit z kopýtka a zahrát si jeden z tunajů Saturday Line-Up, nemáte co ztratit!

magazin.cz
Více se o této akci můžete dozvědět také na oficiálních stránkách PokerStars.

A pokud byste čirou náhodou neměli v letních podvečerech co na práci, můžete si každý den od 18:00 zahrát velmi oblíbené Líbimseti turnaje. Účast v nich je zdarma a dá se v nich vyhráti nejen jeden dolar do začátku, ale zejména pak lístek do bohatě odměnovaných nedělních finále (v každém z nich se hraje už o rovných $200!). Červnové heslo naleznete zde.

K tomu všemu budete ovšem potřebovat pokerový klient herny PokerStars. Máte ho již nainstalovaný?

A pravidla pokeru vám nedělají žádné potíže?

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!