Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Oslavujte a vydělávejte s PokerStars!

Že je PokerStars jednoznačně nejoblíbenější pokerovou hernou, dokazuje fakt, že již brzy zde bude rozdána jubilejní 65 000 000 000. handa. Buďte při tom!

Je to neuvěřitelné, ale největší internetová herna světa PokerStars skutečně co nevidět rozdá již 65miliardtou handu. A vám se jednoznačně vyplatí být při tom, neboť všichni její účastníci – a především pak její šťastný vítěz, budou odměněni mimořádně vysokými odměnami.

Dohromady PokerStars rozdá až jeden milion dolarů. Vyhrát podíl z této pohádkové sumy přitom můžete i jinak než trefením hry s pořadovým číslem 65 000 000 000. V rámci oslav tohoto skvělého jubilea budou totiž odměněni i účastníci každé milionté handy!

V praxi to tak znamená, že na pěkný balík si můžete přijít i pokud se zúčastníte hry s číslem do 65 000 000 000 a zároveň posledních šest cifer budou nuly. Jednoduché, že?

magazin.cz

Celá akce se týká samozřejmě pouze cash games, ale se stejnou samozřejmostí se započítavají i ty s minimálními limity $0.01/$0.02. Šanci na to sáhnout si na monstrózní milion dolarů má tak každý z vás. A nezapomeňte na dvě věci:

Čím vice cash games budete hrát najednou, tím vyšší jsou vaše šance!
V jubilejní handě nezahazujte i nejhorší možnou kombinaci, vyhrát se dá přeci s čímkoli a právě vítězové jubilejních her si přijdou na ty největší peníze!

Více se o této akci můžete dozvědět také na oficiálních stránkách PokerStars. Na stejném místě můžete sledovat i aktuální počítadlo. Hodně štěstí!

magazin.cz

Mimo trefování jubilejních hand se můžete zabavit i oblíbenými Líbimseti turnaji. Najdete je i ve vašem klientu herny PokerStars!

Týden co týden se v nich hraje o skvělých 200 dolarů, čili nějakých 3500 Kč. Stačí jen v 18:00 jakéhokoliv dne v týdnu nasednout do kvalifikace, skončit do 10. místa a vstupenka do kýženého nedělního finále je vaše. Více se, včetně červencového hesla, dozvíte zde.

K tomu všemu budete ovšem potřebovat pokerový klient herny PokerStars. Máte ho již nainstalovaný?

A pravidla pokeru vám nedělají žádné potíže?

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!