Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

I takto mohou muži žádat o ruku

Žádat o ruku není vůbec snadné, zvlášť když chce muž svou nastávající překvapit a navrhnout jí sňatek třeba na nějakém pěkném místě nebo originálním způsobem.

Některé ženy dostanou zásnubní prstýnek třeba při romantické večeři v luxusním podniku nebo na dovolené ve městě lásky – v Paříži. Muži se ale snaží být za každou cenu originální a tak potom vypadají i jejich zásnuby. Jakým způsobem lze tedy svou vyvolenou požádat o ruku?

magazin.cz

 

Architektka Graciela z amerického Manhattanu dostala od svého dlouholetého přítele vskutku originální dárek ke svým dvacátým sedmým narozeninám. Partner ženě zaplatil pětiminutový let ve zvláštně upraveném letadle. V tomto letadle si totiž lidé mohou vyzkoušet, jaké je to být ve stavu beztíže. Americká architektka byla z tohoto netradičního dárku nadšená, a to ještě netušila, že dostane od svého přítele ještě jeden dar v podobě zásnubního prstýnku. Právě tím ji přítel podaroval zrovna ve chvíli, kdy se lidé v letadle vznášeli a dosáhli tak stavu beztíže. Překvapená Graciela se sňatkem souhlasila.

Američan Todd si ke své žádosti o ruku zvolil opravdu originální způsob. Muž chtěl zřejmě své přítelkyni dokázat, že je pro ochotný udělat cokoliv, třeba i skočit do ohně. S přípravami netradičních zásnub pomohl Teddovi kamarád kaskadér, který mu ukázal pár triků. Teddovi se zalíbil ten, při němž člověk ve speciálně upraveném obleku hoří. Muž pak uspořádal pro svou přítelkyni a její rodiče zahradní párty, na níž předvedl svůj kaskadérský kousek a zakončil jej skokem do bazénu, kde své hořící tělo uhasil. Poté přistoupil Tedd ke své nastávající a ještě než ji požádal o ruku, zavtipkoval, že je z ní celý rozpálený. Na otázku „Vezmeš si mě?“ pak slyšel Tedd kladnou odpověď.

magazin.cz

 

Americký fanoušek sportu Rand chtěl svou přítelkyni požádat o ruku při utkání v americkém fotbalu Super Bowl. Když se ale muž dozvěděl, že by musel televizi za reklamní spot během utkání zaplatit 2,5 milionu dolarů, rozhodl se napsat o svém plánu na internet, kde mu začali lidé posílat peníze. Celkový příspěvek na originální Randovy zásnuby se vyšplhal na 85 tisíc dolarů. Ani tolik peněz však nestačilo. Proto se Rand rozhodl dát zásnubní prstýnek své přítelkyni při jiném fotbalovém utkání, a zaplatil tak televizi mnohem míň. Přítelkyně z prstýnku měla i tak určitě velkou radost.

Netradiční zásnuby prožila i přítelkyně Bernieho Penga, který pracoval jako programátor finančního softwaru. Právě díky své profesi a počítačovým znalostem mohl Američan požádat svou přítelkyni o ruku prostřednictvím její oblíbené počítačové hry. Pro Bernieho byla hračka nabourat se do systému této hry, a tak se za chvíli jeho vyvolené objevil na monitoru obrázek zásnubního prstenu i s žádostí o ruku. Pár tedy chystal svatbu, na kterou mu překvapivě přispěl i výrobce dotyčné počítačové hry, který si o jejich zásnubách přečetl zprávu na internetu.

magazin.cz

 

S žádostí o ruku Američana Seana Palmgrena pomohli jeho přátelé. Ti od svého zamilovaného kamaráda dostali každý jeden černý deštník s bílým písmenem. Dohromady pak tato písmena na deštnících tvořila nápis „Vezmeš si mě?“. Sean potom jako náhodou vzal svou nastávající jménem Betsy na procházku do parku, kde už stáli připraveni jeho přátelé. Když ti uviděli tento zamilovaný pár, rozdělali své deštníky a čekali na reakci Betsy. Ta nejdříve neměla ponětí o tom, že má na otázku z deštníků odpovědět  právě ona. Když pak ale před ní přítel poklekl a dal jí prsten, řekla mu své „ano“.

Portugalku Soniu požádal o ruku sám slavný herec Tom Cruise. Herec si portugalskou ženu však sám vzít nechtěl, prokázal totiž službu jednomu kameramanovi. Ten právě zaznamenával Tomovu řeč při premiéře filmu Poslední samuraj. Tom Cruise právě v této řeči požádal Soniu, aby si vzala kameramana. Herec dokonce zažertoval, že dotyčný kameraman dokonce pláče, aby si ho žena vzala.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!