Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Elton John u prezidenta Ukrajiny / foto: shutterstock

Náhradní matka - kteří slavní homosexuálové využili této služby?

Jak víme, homosexuální páry trpí hendikepem, že nemohou mít vlastní děti. Proto vymýšlejí různé způsoby, jak tuto nevýhodu alespoň částečně smazat. Jedním z nich je náhradní matka.

Elton John a David Furnich

Jsou dlouholetými životními partnery, avšak s rodičovstvím otáleli poměrně dlouho. Nyní jsou hrdými tatínky synů

Zacharyho (8) a Elijaha (3), které jim odnosila stejná náhradní matka. Zajímavostí je, že netuší, který z nich je biologickým otcem jakého chlapce. Oba dva později přiznali, že litují toho, že se k rodičovství neodhodlali již dříve. Pravdou je, že oba jsou již ve věku, kdy by pro ně byla přirozenější role prarodiče, vždyť Elton John v loňském roce oslavil již sedmdesáté narozeniny.

Neil Patrick Harris a David Burtka

Také známému svůdníkovi ze seriálu Jak jsem potkal vaši matku a jeho příteli pomohla k vysněnému potomkovi náhradní matka. Pánové se mohli těšit dokonce z dvojnásobné radosti - v říjnu 2010 se jim narodila dvojčata, dcera Harper Grace a syn Gideon Scott. Rodičovství je nadchlo a do budoucna plánují svoji netypickou rodinu ještě rozšířit o další potomky. Dá se předpokládat, že opět využijí služby náhradní matky.

Ricky Martin a ???

Pro mnohé fanynky tohoto portorického krasavce bylo velkým zklamáním, když zpěvák v březnu 2010 otevřeně přiznal svoji homosexualitu. Díky tomu však veřejnost lépe pochopila, proč se rozhodl oslovit náhradní matku,

která mu v srpnu 2008 porodila dvojčata - syny Mattea a Valentina. Právě synové ho motivovali k tomu, aby se přestal schovávat, vyšel s pravdou ven a začal žít svobodně. Pět let chlapce vychovával spolu se svým přítelem Carlosem Gonzalezem Abellou, o kterém mluvil jako o lásce svého života, a kterého si chtěl i vzít. Vztah jim ale nevydržel a počátkem roku 2014 pár oznámil rozchod.

Ricky Martin vnímá otcovskou roli jako požehnání a rád by svoji ryze pánskou rodinku ještě rozšířil o dcerku. Snad mu to s nynějším přítelem Jwanem Yosefem vyjde. Nechme se překvapit, zda se opět obrátí na stejnou náhradní matku, aby sourozenci měli stejné biologické rodiče.

Náhradní matka - kteří slavní homosexuálové využili této služby?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!