Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Stojany na tiskoviny / foto: Shutterstock

I v digitální době lidé čtou časopisy. Nezapomeňte na to při zařizování obchodu

Pokud bydlíte v malé vesničce, kde prozatím není otevřena žádná prodejna s potravinami, chytněte se perfektní obchodní příležitosti.

Zejména starší lidé nemají možnost jezdit do většího města do supermarketů, a tak menší obchůdek v blízkosti domu rozhodně ocení. Jakmile seženete vhodné prostory, začnete se zabývat vybavením, jako jsou regály a stojany. V následujících řádcích se zaměříme na to, jaké stojany by vám neměly chybět.

V první řadě byste si měli stanovit, co všechno chcete prodávat. Pečivo? Sladkosti? Těstoviny? Čisticí přípravky? Vzápětí byste se měli podívat, jaké regály do interiéru zapasujete, přičemž záleží především na prostorových možnostech.

I v dnešní době se čtou časopisy a noviny

Zapomínat byste však neměli ani na prodejní stojany s časopisy. Pravděpodobně si říkáte, že noviny si dnes už nikdo nekoupí, protože všichni čtou zprávy na internetu. Ovšem myslete na starší populaci, která se s digitálním světem nesžila. Stojany na tiskoviny by měly být součástí každého obchodu, supermarketu i hypermarketu.

Stojan na tiskoviny se dá ještě obohatit o kapsy na pohlednice. Především starší lidé posílají pohledy svým přátelům, rodině a známým.

Kde koupit prodejní stojany na tiskoviny?

Jestliže hledáte specialistu na prodejní stojany, nabídne se vám hned několik společností. Jelikož jsme vám chtěli vše usnadnit, tak jsme prošli jednotlivé firmy a narazili jsme na společnost jménem L.L.TRADE, která se specializuje především na stojany na tiskoviny. Ovšem v nabídce má i další produkty – od prodejních regálů přes mincovníky až po euro přepravky. Záleží pouze na vás, co všechno do připravované prodejny potřebujete. Více podrobností o jednotlivých předmětech a stojanech najdete na stránce www.l-ltrade.cz.

K tomuto článku není otevřena diskuze