Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Parníkem po Praze / foto: www.praha-parnikem.cz

Uspořádejte narozeninovou oslavu či firemní akci na výletním parníku

Pokud zrovna plánujete narozeninovou oslavu anebo firemní akci, ale nenapadá vás, na jakém místě událost uspořádat, doporučujeme podívat se na nabídku vyhlídkových plaveb.

Pravděpodobně si vzpomenete na ne jednu scénku z amerických filmů, kde se oslavy pořádají na parnících někde na otevřeném moři. Jestliže toužíte po něčem podobném, zaujmou vás vyhlídkové plavby po Vltavě. Sice se nejedná o nekonečný oceán či moře, ale i tak je atmosféra na lodi naprosto úžasná.

Objevujte krásy Prahy parníkem a určitě si to náležitě užijete. Samozřejmostí jsou pravidelné plavby po Vltavě. Můžete tak naplánovat dokonalý romantický večer ve DVOU a společně si vychutnat plavbu s večeří.

Firemní akce na lodi

Samozřejmě objednat se dá i vyhlídková plavba po Vltavě v Praze pro významnou firemní událost. Uspořádat zaměstnancům netradiční, ovšem atraktivní firemní akci či večírek není jednoduché. Uvažovali jste někdy nad tím, že by se teambuilding, letní večírek, konference, oslava výročí firmy, školení či prezentace mohla odehrát někde na vodě? Pracovníci takovou událost bezpochyby ocení. Vychvalovat si vás budou až do nebe.

Pokud si objednáte parník na vaši soukromou akci, máte záruku, že s vámi účastníci zůstanou až do samotného konce. Shlédnete z lodě Karlův most, Pražský hrad, Národní divadlo i Vyšehrad. Užijete si výhled i na další historické skvosty metropole. Po celou dobu se o vás bude starat profesionální personál. A délka plavby? Ta záleží pouze na vás.

Co vám plavba lodí nabízí?

Samozřejmostí je osobní přístup, technické zázemí a ozvučovací technika, tudíž nouze nebude ani o hudební program. Vaše chuťové buňky nadchne skvělý catering, který nabízí výborné jídlo a pití za velmi příznivou cenu. Loď může být vyzdobena podle vašich požadavků. Požádat můžete také o doprovodný program, jako jsou degustace, barmanská show či karaoke. Záleží jen na vás, co si budete přát.

 

K tomuto článku není otevřena diskuze