Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
wowee.cz - friends / foto: wowee.cz

Wowee! Sociální síť, která ti pomůže splnit přání

Wowee propojuje všechny, kteří chtějí plnit přání svých blízkých. Stačí se zdarma registrovat založit přání pro sebe nebo někoho blízkého a je hotovo. Přání můžeš sdílet na další sítě pomocí odkazu a to i diskrétně.

Webová aplikace vznikla ze studentského nápadu a díky studentům Fakulty informačních technologií ČVUT, kteří se podíleli na jejím vývoji i testování. A k čemu aplikace je? Wowee jednoduše ulehčuje přátelům, kolegům nebo rodině složit se na velká i malá přání.

Znáte ty situace. Chcete někoho obdarovat, ale vaše finanční situace vám neumožňuje darovat něco hodnotnějšího. Vy i vaši přátelé pak kupují podobné dárky a někdy i stejné. A právě toto umí Wowee vyřešit. Umožní vám s přáteli se jednoduše a transparentně složit na dárek.

Po bezplatné registraci přes Facebook nebo e-mail můžete v aplikaci na pár kliknutí založit přání třeba třeba pro babičku a složit se jí na skvělou dovolenou nebo lázeňskou rekreaci. Založené přání můžete snadno sdílet s rodinou a vyzvat ostatní, aby se složili. 

I když se celá částka nevybere, nevadí. Zadáte jen účet obdarovaného a peníze z přání se převedou na jeho účet. Když se vybere celá částka na přání, můžete dárek z libovolného e-shopu oslavenci rovnou koupit a nechat zaslat na vybranou adresu.

Wowee
Wowee

„Už při studiu mě inspirovala základní lidská potřeba dělat blízkým radost. Aplikace Wowee umožňuje se snadno složit na malá i velká přání a dárky také ve větších skupinách a kolektivech. Když víte, že váš kolega touží vidět africkou divočinu, ale nemůže si to dovolit, není nic snazšího, než propojit ostatní kolegy a další kamarády právě prostřednictvím aplikace,” říká Michal Maněna, zakladatel Wowee.

Český startup Wowee má už první příjmy ze spolupráce s českými e-shopy. Používání aplikace je zdarma. Vyzkoušejte si to sami a splňte třeba přání své kamarádce nebo kamarádovi. Inspirujte třeba přátele, aby Vám pomohli splnili životní sen.

Webovou aplikaci Wowee můžete vyzkoušet na www.wowee.cz.

Wowee už zdárně používají stovky uživatelů a někteří mají chuť také pomáhat jako jedna z uživatelek, která založila přání v rámci projektu Ježíškova vnoučata. Peníze na lázeňský pobyt s procedurami  pro opuštěnou babičku z domova pro seniory dokonce uživatelka vybrala za poloviční čas a trvalo jí to ani ne týden. 

Za zmínku stojí také další úspěch aplikace Wowee. Widget Wowee nově naleznete jako doplněk pro e-shopy, které běží na systému Shoptet. Můžete tak namísto placení dárku založit sbírku pro někoho ze svých blízkých nebo pro sebe a nechat si darovat smysluplný dárek. Během prvních tří hodin si widget nainstalovalo sto českých e-shopů.

Wowee

Wowee! Sociální síť, která ti pomůže splnit přání

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!