Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vousatý otec / foto: shutterstock

Blíží se Den otců: TOP 7 nápadů na dárky!

Tenhle svátek se u nás moc neslaví, váš muž ani táta se ale určitě nebudou zlobit, pokud s tím začnete.

Datum 21. června je pro to ideální příležitostí. Dokonce i průzkumy ukazují, že by čeští muži ocenili trochu více pozornosti. My vám v následujícím článku poradíme hned několik tipů, kterými jim zaručeně uděláte radost a budete originální.

Originálními ponožkami zaboduje

Do dárku nemusíte investovat tisíce, nápad se cení! Je váš chlap nebo táta fanoušek rockové klasiky jako jsou Queen nebo Rolling Stones? Mrkněte na výběr originálních ponožek značky Happy Socks. Veselé motivy nabízí i sortiment brandu Dedoles. Milovníci barevných ponožek ocení členství v Klubu Pánů z Ponožkovic, kde lze zakoupit členství na tři měsíce až rok a pánové se pak budou moct těšit na pravidelnou dodávku ponožek. Protože těch prostě není nikdy dost. 

Paddleboard

Letošní léto bude pravděpodobně většina z nás trávit především v Čechách. Paddleboard je nafukovací prkno, které si užije celá rodina. Váš muž na něj může vyrazit sám, stejně tak na něj posadit děti a bezpečně je povozit po jedné z klidných přehrad řek. Můžete pořídit takový paddleboard, který jednoduše u vody nafouknete a po zábavě vypustíte a naložíte do auta. Jde o dražší variantu dárku, ale pokud trávíte pravidelně čas u vody, rozhodně je to dobrý nápad.

Náš extra tip: Chcete partnera nebo tátu pořádně překvapit a dárek mu doručit do práce, nebo třeba služební cestu? Zvolte spolehlivou kurýrní službu Expresní pošta, která jej doručí rychlostí blesku po Čechách ale taky kamkoliv po světě. A to už od 99 Kč! Spolehliví zachránci pro expresní zásilku na poslední chvíli.

Dárkový voucher nemusí být nouzovka

Přijde vám poukaz jako neosobní a nenápaditý dárek? Záleží na tom, k čemu bude! Dodejte mu kuráž k prvnímu tetování darovaným voucherem. Radost mu udělá i poukaz do oblíbené restaurace. Zapojte děti a nakreslete mu originální voucher na výlet podle jeho výběru. Znáte třeba muzeum arkádových her? Vyčleňte si celé odpoledne na zápasy v Mortal Combat nebo při sbírání bodů u Pac Mana nebo Super Maria.

Chytrý náramek je sportovní vychytávka

Rády byste tatínka motivovaly ke zlepšení fyzičky? Anebo máte doma sporťáka? Radost mu udělá určitě chytrý náramek, který bude zaznamenávat veškeré jeho sportovní úspěchy. Spáruje ho jednoduše s telefon a bude se pravidelně chlubit ujetými, uběhnutými nebo dokonce uplavanými kilometry. Pokud už náramek má a rád při sportu poslouchá hudbu, bezdrátová sluchátka jsou taky super volba. V dnešní době seženete ty kvalitní už od pár stovek, stačí jen věnovat trochu času pročtení recenzí.

Bezdrátová nabíječka na telefon

Je váš muž chronický zapomínač a stává se, že se někdy chytnete doma kvůli tomu, že měl zase vybitý telefon? Pořiďte mu do auta nebo kanceláře bezdrátovou nabíječku. Jednoduše se naučí na ni svůj telefon pokládat a dodávat mu pravidelně šťávu. 

Láhev, kterou spolu vypijete 

To je prostě jistota! Má váš partner oblíbenou značku alkoholu? Zapátrejte na internetu po dárkovém balení dané značky. Je abstinent? Překvapte ho originální termoskou nebo lahví na výlety nebo cesty autem.

Blíží se Den otců: TOP 7 nápadů na dárky!

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!