Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Malování podle čísel / foto: shutterstock

Každý může být malíř, i když s menší pomocí

Lidé jsou krom jiného také docela umělecky zdatní. Neplatí to sice pro každého, ale většina lidí v sobě ukrývá alespoň špetku umělce.

Ne nadarmo se říká, že co Čech, to muzikant. S vhodným vybavením se však můžete stát třeba i malíři. A vůbec nevadí, že své poslední dílo jste namalovali někdy na základní škole.

Malování

Jednoduchý princip

Pro vytvoření obdivuhodného obrazu je potřeba velká dávka píle i talentu, nicméně vám se může veledílo podařit i bez těchto dvou věcí. Stačí si pořídit vhodnou sadu pro malování podle čísel a řídit se manuálem. Pak už si jen vyhraďte dostatek volného času.

A o co se vůbec jedná? Víceméně jde o vyplňování čísly vytvořené mapy, jenž po dokončení může vypadat zcela k nerozeznání od originálního díla. Není potřeba navštěvovat léta žádné kurzy ani se učit doma se štětcem svépomocí.

Malování podle čísel

Prostě před sebe postavíte plátno s předem připravenými jemňounkými čarami a začnete si hrát na profesionální malíře. A věřte nebo ne, ono vám to půjde! Omalovánky podle čísel jsou totiž vhodné pro takřka všechny věkové kategorie. Stačí si jen zvolit odpovídající obtížnost.

Když si vyberete příliš velkou výzvu či se naopak podceníte, moc potěšení z toho mít nebudete. Veškerá relaxace při malování pak zmizí. Proto byste měli výběr vhodné předlohy hodně zvážit, jelikož pouze při správné volbě půjde o zábavné malování, nikoliv o příliš jednoduchou, případně naopak až moc frustrující záležitost.

Obraz podle vaší předlohy

Výběr předloh je skutečně hodně bohatý, nicméně můžete si také nechat vytvořit mapu podle materiálů, které předložíte vy sami. Díky tomu je možné stvořit obraz malování podle čísel podle vlastní fotografie.

Maluj podle čísel je skvělou volnočasovou aktivitou, jenž je nejen zábavná, ale i uklidňující zároveň. Můžete si ji užít jak o samotě, tak i se svými přáteli, případně rodinnými příslušníky.

K tomuto článku není otevřena diskuze