Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Upíří žena / foto: shutterstock

Pozor na energetické upíry, dokáží z vás vytáhnout energii pro svoji potřebu

Na energetického upíra můžete narazit kdykoliv a kdekoliv. Zdá se vám toto slovní spojení takzvaně přitažené za vlasy? Nenechte se mýlit, oni opravdu existují.

Jak poznat energetického upíra

Pokud jste se někdy cítili relativně svěží, s dobrou náladou a celkově v pohodě a po chvíli v přítomnosti jiného člověka najednou pocítíte, že začínáte tak říkajíc vadnout, pozor na to. S největší pravděpodobností jste se setkali s člověkem, který umí z druhých lidí vysávat energii. Někdo takový to dělá nevědomky, jiný zcela vědomě. Jedná se většinou o lidi, co jsou věční stěžovatelé. Slýcháte od nich jen samá negativa. Vše je podle nich špatně. Ve vaší přítomnosti začnou značně ožívat, zatímco vy upadáte do jakéhosi vyčerpání.

Vyčerpaná žena
Vyčerpaná žena – Zdroj: Shutterstock.com

Jak se bránit vysávání energie

Nabízí se zcela jednoduchá odpověď, vyhýbejte se jim. Ono to tak jednoduché ale není. Dotyčného máte třeba rádi, je to kolega v práci, člen vaší domácnosti. Co potom s tím? Obrňte se trpělivostí. Uvědoměle myslete na to, že tentokrát už svou energii nepustíte. Myslete pozitivně a onoho ,,upíra“ nenechte mluvit negativně. Zkuste ho přepnout na téma, kde se nebude projevovat jeho negace.

Vlastní energie
Vlastní energie – Zdroj: Shutterstock.com

Další obranou jsou potom rady, které se mohou zdát jako absurdní a zralé na blázinec, ale věřte, že to něco do sebe má. Zkuste si při hovoru s energetickým upírem představit mezi vámi růži. Traduje se, že růže ruší přenos energie. Pokud na dotyčného nezabere ani to, nastavte mu při setkání zrcadlo. Během rozhovoru si jej představte mezi vámi v úrovni očí, a pokud se nebudete cítit komfortně, v mysli to zrcadlo otočte odrazem na tuto osobu. Samotnému by mu po chvíli mělo dojít, že to, co dělá, ať už vědomě, nebo neúmyslně, není v pořádku.

Jednoduše řečeno, nedejte se a svou energii si braňte.

 

Zdroj:

https://www.idnes.cz/onadnes/vztahy/energeticti-upiri-vztahy-vysava-energii-kamaradka-sef-partner-matka.A200430_102315_vztahy-sex_abr

 

Pozor na energetické upíry, dokáží z vás vytáhnout energii pro svojí potřebu

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!