Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Rudé růže / foto: Shutterstock

Medvídek z růží je krásný dárek z lásky

Vybíráte dárek, ze kterého bude na první pohled patrné, že jde o dárek z lásky? Věnujte medvídka z růží. Rozhodně to není jen dárek k Valentýnu.

Máte pocit, že už jste vyčerpali všechny možnosti, jak dát někomu najevo svoji přízeň a lásku? Rozhodně nemusí jít pouze o lásku partnerskou. Srdíčko nám tluče i pro naše maminky, děti a nejbližší přátele. Dárek, který je naprosto unikátní a od srdce, je medvídek z růží. Krásné medvídky jsou roztomilou alternativou k plyšákům, které pro dospělé přece jen působí infantilně. Medvídky Rose Bear se vyrábí malé o výšce 25 cm a velké s výškou 40 cm. Některé mají pouze krásnou mašličku kolem krku, jiné drží v tlapkách srdíčko. Právě ty jsou nejvhodnější jako dárek pro milovanou osobu.

Originální dárek

Tolik růží jste nejspíš nikdy nevěnovali

Možná jste již někomu věnovali 18, 20, 30 nebo třeba 50 růží podle výročí, které zrovna dotyčný slavil. Ale věnovali jste někdy 250 růží? Nebo dokonce 400? Přesně tolik mají malý a velký medvídek z růží. Jde navíc o růže, které nezvadnou. Přesto však, že nejsou pravé, jako pravé vypadají. Nezvadnou a přetrvají jako památka na krásný okamžik.

Díky zajímavému výběru barev se hodí nejen pro něžné pohlaví. Bílý, šedý, černý nebo modrý medvídek z růží je vhodný i pro muže. Naopak růžový, červený bordó a samozřejmě též bílý jsou oblíbené u dívek a žen.

Kdy tento krásný dárek věnovat?

Medvídek z růží je skvělý dárek k Valentýnu, k Vánocům, k narozeninám, k svátku, k výročí, k narození dítěte, či prostě kdykoliv, kdy chcete věnovat něco krásné a trvanlivé. Je nádhernou dekorací s velice vkusným, a přitom romantickým designem. Je vyjádřením lásky partnerské, rodičovské i přátelské. Šetřete přírodu! Růže, které se dováží z Holandska, jsou pomíjivou krásou, která za sebou zanechává obrovskou uhlíkovou stopu. Medvídek z růží Rose Bear je trvanlivou dekorací, která vydrží a je tedy mnohem ekologičtější.

K tomuto článku není otevřena diskuze