Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Deskové hry / foto: shutterstock

Nejlepší společenské hry, které vás zabaví na dlouhé hodiny

Vánoce se kvapem blíží a vy přemýšlíte, jaký dárek nadělit svým blízkým pod stromeček? Pokud patříte mezi milovníky společenských her, máme pro vás tip na skvělé hry, které vám umožní trávit s rodinou a přáteli dlouhé hodiny při skvělé zábavě. 

Psí život - Jednička pro milovníky psů 

Jedničkou na trhu v loňském roce byla společenská hra pro malé i velké - Psí život. V roce 2021 právem vyhrála ocenění jako Hračka roku. V této hře se proměníte psa, který má za úkol hledat a zahrabat tři kostičky. Přitom si musí hledat potravu, žebrat u restaurací, očůrávat patníky atd. Vyhýbat se musí odchytové službě, která by mu plány mohla překazit. S touhle hrou se rozhodně nudit nebudete a rychle se stane návykovou. Budete ji chtít hrát stále dokola. 

Zábavné deskové hry
Zábavné deskové hry – Zdroj: Shutterstock.com

Mysterium -  Geniální duchařská záležitost 

Pokud patříte mezi milovníky hororu a duchařských příběhů, nenechte si uniknout hru Mysterium. Jedná se o kooperativní hru, v níž je jeden hráč medium, které ostatní spolupracující hráče navádí k odhalení příběhu ducha zavražděného a odhalení jeho vraha. Tato hra je nejen skvěle vymyšlená a může vám přinést napínavé příběhy, jejichž tvůrci jste vy - hráči, ale také je nádherně graficky provedena, a to od celé scény až po jednotlivé kartičky s nápovědou. 

Desítka - Trénujte své šedé buňky mozkové 

Chcete-li si potrénovat mozkové závity, stáhněte po hře Desítka. V praktickém plastovém boxu najdete v základu 200 okruhů a až 2000 otázek z různých tematických oblastí. Box si předáváte se spoluhráči. Každý přečte otázku, řekne správnou odpověď a zkontroluje. Pokud odpověděl správně, nechá si žeton. Pokud odpoví špatně, musí žetony vrátit. Tato hra se dá hrát doma, na chalupě, ale i u piva v oblíbeném podniku. Skvěle se pobavíte, a ještě se dozvíte plno zajímavostí. 

 

Zdroj: 

https://www.mall.cz/rodinne-hry

https://www.mall.cz/hledej?s=hra%20psi%20zivot

https://www.mall.cz/vzdelavaci-logicke-hry/mindok-desitka

 

 

Nejlepší společenské hry, které vás zabaví na dlouhé hodiny

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!