Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Večírek s přáteli / foto: shutterstock

Předveďte se na firemní akci skvělým cateringem

Konec roku je obdobím, ke kterému patří večírky, včetně těch firemních. To, co dělá večírek zdařilým, je právě catering. Objednejte si ten nejlepší.

Firmy na konci roku investují do vztahů se svými obchodními partnery i se zaměstnanci. Nakupují dárky, ale zejména organizují akce. Firemní večírky jsou standardem, bez kterého si řada firem neumí představit, že by proplula do nového roku. Zaměstnanci se na večírek těší. Někdy jde o příjemné povyražení, jindy jim večírek umožní zdárně dokončit různé předjednané obchodní transakce. A co dělá firemní večírek skutečně dobrým? Důležitých faktorů je hodně. Musíme si vhodně zvolit termín, nudný nesmí být ani program. Avšak tím zcela nejdůležitějším je perfektní pohoštění. Už dávno jej nelze připravovat jen tak na koleně, kdy se sejdou kolegyně a udělají chlebíčky. Firemní večírek potřebuje profesionální catering.

Catering na míru

Catering musí být na míru

Objednat si catering, to není jen tak. Je součástí určitého programu, a proto je důležité, aby služba, kterou si zvolíme, byla dostatečně pružná a kreativní. I catering potřebuje svůj design, a nejen ten vizuální. Kvalitní firma je schopna zajistit vše na klíč. V podstatě od místa konání, pokud není v rámci prostor firmy, až po kompletní výzdobu ve stylu, na kterém se s ní domluvíme. Když nemáme vlastní představu, měla by být vždy schopna přijít s vhodným řešením.

 Samozřejmostí je pak skvělé jídlo a nápoje. Ať již pořádáte raut, banket, cofee break či ekonomicky nejméně náročný flying finger food, vždy bychom měli mít možnost volby. Pokud třeba chcete část pohoštění vegetariánského ev. veganského, neměl by to být problém. Stejně jako další přání.

Perfektní pohoštění

 Investice do profi cateringu se vyplatí

Kvalitní catering dělá akci dokonalou, a to přináší výsledky. Spokojené vedení firmy, zaměstnance i obchodní partnery. Firemní večírek má být zážitek, který potěší oko a uspokojí chuťové buňky. Ať již jde o jídlo, dezerty nebo nápoje. Kvalitní catering vám zajistí firma Fresh Catering.

K tomuto článku není otevřena diskuze