Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Běžící tygr / foto: shutterstock

Nejzvláštnější a nejexotičtější mazlíčci celebrit – tygr, jezevec, sova či hroznýš. Kdo je jejich pánem?

Jsou úspěšní, bohatí a populární. A někteří z nich jsou i velcí milovníci zvířat – jak jinak, než těch exotických a neobvyklých.

Tygr

Bývalý americký boxer a šampion těžké váhy Mike Tyson si pořídil stejně bojovného mazlíčka, bengálskou tygřici jménem Kenya. Jeho věrnou společnicí byla 16 let a prý ji dokonce nechával spát s ním v posteli. Jeho sousedé z neobvyklého mazlíčka už tak velkou radost neměli, jednomu z nich tygřice ukousla ruku.

Hroznýš královský

Kytarista Slash, který v minulosti vystupoval v kapele Guns n‘ Roses, je známý pro svou lásku k plazům. Doma chová hned několik hadů a ještěrů, nejzajímavější je ale pravděpodobně samice hroznýše královského, která si dokonce zahrála ve videoklipu k písni Patience. Kromě plazů mu doma dělá společnost také puma americká.

Had jako domácí mazlíček
Had jako domácí mazlíček – Zdroj: Shutterstock.com

Jezevci

Brian May, kytarista známý především z dob působení v kapele Queen, je velkou tváří kampaní na ochranu zvířat po celé Británii. Sám jde příkladem, na svém pozemku poskytuje přístřeší a stravu hned několika zachráněným jezevcům, ježkům a liškám.

Kapři koi

Jackie Chan se nespecializuje jen na bojové umění a kaskadérské kousky, ale i na výcvik ryb. Konkrétně kaprů koi, které učí otáčet se na povel. A daří se mu to.

Kapříci cvičení na povel
Kapříci cvičení na povel – Zdroj: Shutterstock.com

Naklonovaní psi

Mít psa za domácího mazlíčka jistě není nic neobvyklého. Pokud se tedy nejedná o dvě naklonovaná zvířata z DNA zemřelé fenky, jaké vlastní Barbra Streisand. Oba psi jsou geneticky přesnou kopií mazlíčka, který zesnul v roce 2017.

Sova

Salma Hayek měla prý odjakživa slabost pro sovy. A tak se jedné ujala, když pro ni záchranná stanice hledala nový domov. Okamžitě se z nich stala nerozlučná dvojka, dívají se spolu na filmy, popíjejí víno a mají své každodenní rituály.

Kynkaža

Paris Hilton ráda šokuje svým způsobem života. Domácí mazlíčci nejsou výjimkou. Kromě záliby v malých psích plemenech si domů přinesla divokou šelmičku kynkažu. Nevzdala se jí ani po incidentu, kdy ji šelma ošklivě pokousala.

 

Zdroj:

https://jungleroots.com/post/celebrities-and-their-exotic-pets/

https://www.eightieskids.com/weird-wonderful-celebrity-pets/

Nejzvláštnější a nejexotičtější mazlíčci celebrit. Pořídili byste si je taky?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!