Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Opalování / foto: New Africa / Stock.adobe.com

Snědá pokožka sluší každé ženě a opálený vzhled můžete mít i během podzimu

Léto je úžasné roční období a mnoho žen ho zbožňuje nejen kvůli příjemným teplotám, ale i svěží a do hněda zbarvené pleti. Zejména, má-li žena modré či zelené oči, které díky tomu více vyniknou.

Dnes je naštěstí možné udržet snědý tón pleti po celý rok, nejen v létě. A to i bez nutnosti opékat se v soláriu.

Stačí si vybrat vhodný samoopalovací přípravek, který zároveň pečuje o pokožku tím, že jí vyživuje a hydratuje. Pokud tápete, jak vybrat ten správný samoopalovací produkt, pak jste tady správně. Máme pro vás pár jednoduchých rad. Uvidíte, že to není nic složitého. 

Opálená nejen u moře

Podle tónu vaší pleti 

Nejen makeup si vybíráte podle tónu vaší pleti. Zde je to ještě snadnější. Máte totiž na výběr od lehkého přes střední až po intenzivní opálení. Pokud jste světlý typ ženy a nemáte vůbec opálenou pokožku, začínejte tím nejsvětlejším samoopalovacím přípravkem. Vždy se dá postupně přidávat a lépe je začít krok za krokem, kvůli přirozenému vzhledu. 

Jestliže jste se během léta krásně opálili přirozeným způsobem, pak můžete sáhnout po středním tónu a udržet si tak své opálení i celý podzim a zimu. Totéž platí v případě, že vám k snědé pokožce pomohl kvalitní krém na samoopalování a chcete přejít do další fáze a opálení ještě zintenzivnit. Vybírejte si vždy kvalitní výrobky, jen tak budete spokojené. 

Celé tělo nebo jen vybrané partie 

Důležitou roli při výběru vhodného samoopalovacího produktu je i fakt, zda jej hodláte aplikovat na celé tělo, nebo pouze na tvář, krk a dekolt. Třeba před nějakou slavnostní příležitostí: ples, narozeninový večírek, rande. K tomuto účelu slouží instantní bronzery. Lze je aplikovat na celé tělo nebo pouze na vybrané partie. Jejich výhodou je, že jsou rychleschnoucí, ale s jejich aplikací se nesmíte loudat. Jsou to v podstatě jednorázové výrobky a smyjete je vodou a mycím gelem.

K tomuto článku není otevřena diskuze