Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Fytofarmaka / foto: Shutterstock

Fytofarmaka a jejich blahodárné účinky na lidský organismus

V našich končinách se výrobou fytofarmak zabývá pouze několik málo společností. Přední postavení na daném trhu má společnost Neofyt, která se specializuje na výrobu zdravotních přípravků s přírodními složkami.

V následujících řádcích vám představíme, jaké produkty spadají právě do kategorie s fytofarmaky.

Pokud máte nějaké zdravotní potíže, nemusíte hned sahat po chemických preparátech, prvně se vydejte přírodní cestou. Výrobce fytofarmak Neofyt zkoumá přírodní účinné molekuly, které potom využívá při přípravě svých inovativních přípravků, s nimiž je řešení zdravotních obtíží efektivnější. Vyzkoušejte tedy fytoterapii, která má v posledních letech nevídaný ohlas.

Kolodium Forte

Pravděpodobně jste už někdy zaslechli o produktu zvaném Kolodium Forte, který slouží k bezbolestnému odstranění bradavic. Ve složení najdete účinné látky, jako je kyselina salicylová, která má za úkol rozpustit mezibuněčnou hmotu. Kolodium Forte obsahuje ještě například kyselinu mléčnou, která má zase leptající účinky.

Otic Solution

V případě, že máte časté problémy s uchem, pořiďte si výrobek Otic Solution z nabídky značky Phyteneo. Speciální kapky odstraní ušní maz, nečistoty a vodu. Ošetřuje se jimi zevní zvukovod a představují jakousi prevenci před záněty ucha. I když už u vás začíná zánět, stačí nakapat do uší Otic Solution a uvidíte, že nebudete muset ani na ušní, neboť kapky mají i protizánětlivý účinek, a to díky obsahu třezalky tečkované, měsíčku lékařského a divizny malokvěté.

Společnost Neofyt představila všechny své produkty pod značkou Phyteneo. Podívejte se do pestrého produktového portfolia a určitě si vyberete přírodní doplňky, které vám pomohou vyřešit vaše potíže. S výsledky budete nadmíru spokojeni stejně jako celá řada dalších zákazníků.

K tomuto článku není otevřena diskuze