Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kvalitní masážní pistole / foto: shutterstock

Dobrá masážní pistole je k nezaplacení

Každého alespoň jednou za čas bolí svalstvo okolo páteře nebo třeba dolních končetin. V takovém případě je nejlepším lékem kvalitní hloubková masáž.

Ne každý však má možnost navštívit maséra pokaždé, když ho zlobí svalstvo. Proto je dobré alespoň popřemýšlet o koupi speciální masážní pistole.

Oč se jedná a proč to chtít?

Masážní pistole je přesně tím, co říká její název. Jde o zařízení, které prokrvuje a uvolňuje svaly. Ztuhlé svalstvo okolo páteř či kdekoliv jinde již může být díky tomuto přístroji minulostí. Není potřeba mít k užívání masážní pistole žádné osvědčení, ovládat se jí naučí i naprostý laik během několika málo minut.

Masážní pistole

Masážní pistole se běžně dělí do dvou základních kategorií, a sice na verze pro běžné používání a profesionální přístroje. Největší rozdíl je zde ve výkonu, který je u profesionálních modelů samozřejmě vyšší. Jsou zde však i jiné odlišnosti.

Nešetřit za všech okolností

Češi jsou lidé spořiví, a podle toho vypadají jejich nákupy. Problém je, že vybírat masážní pistole pouze podle cenovky není úplně moudré. Nízká cena rovná se ve většině případů nepříliš dobrý výrobek.

Masážní pistole levné jsou obvykle příliš hlučné a nenabízejí tak intenzivní masáž, jak by od nich laik možná čekal. Navíc často zlobí a nevydrží ani příliš dlouho fungovat bez nabití. Skutečně kvalitní masážní pistole sice stojí i více než tři tisícovky, na druhou stranu fungují na jedničku. I proto si je oblíbili mnozí maséři i fyzioterapeuti, o sportovcích ani nemluvě.

Srovnávač

Při výběru masážní pistole je dobré dávat si pozor na výkon, hlučnost, hmotnost či výdrž baterie. To jsou parametry, jež jsou u tohoto typu produktu naprosto klíčové.

Aby v tom zákazník příliš neplaval, možné použít na webu masazni-pistole.cz srovnávač, s jehož pomocí je snadné si vybrat vhodný přístroj. Srovnání profesionálních masážních pistolí je zde přehledné a jednotlivé parametry dokáže pochopit úplně každý.

K tomuto článku není otevřena diskuze