Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Meditace / foto: shutterstock

Prožíváte stres, napětí a úzkosti? Spravte svou mysl díky adaptogenům

Život v moderní civilizaci dokáže občas udolat i nejsilnějšího člověka.

Není se čemu divit, protože naši mysl každým dnem zaměstnávají desítky negativních podnětů, jako například pracovní povinnosti, strach o finance, strašidelné televizní zprávy a celá řada dalších informací. Jak těmto vlivům nepodlehnout?

Adaptace mysli

Samozřejmě všichni známe extrémní důležitost pravidelného pohybu, vyvážené stravy a poctivého spánku. V dnešní době nesmíte však zapomínat ani na smysluplné doplňky stravy, kdy za zmínku stojí především indický ženšen, známý též jako ashwagandha. Jeho původem je oblast Indie a Číny, kde se používá již po tisíce let jako hlavní léčivý prostředek v ajurvédě.

Blahodárný ženšen

Vzhledem k mnoha pozitivním účinkům na organismus je naprosto jasné, proč se dané rostlině říká „Královna bylin“. Pokud ji začnete konzumovat, dočkáte se optimalizace stovek tělesných procesů, zlepšíte svou náladu, předejdete depresím a budete se moci rozloučit s úzkostmi a nespavostí. To samozřejmě platí pouze v případě, kdy naleznete kvalitní produkt.

Síla bylin

Na tuzemském trhu patří mezi nejpopulárnější dodavatele hlavně známý e-shop Herbs Energy, jehož specializací je právě asvagandha. Majitelem zmíněného obchodu je odborník David Herold, jenž nabízí pouze stoprocentně testované a dobře stravitelné produkty.

Síla přírodních bylin

Ašvaganda přirozeně funguje nejlépe, když ji konzumujete v ideálním množství. Klíčem k úspěchu jsou dvě kapsle denně, přičemž jednu si vezmete ráno po probuzení, zatímco druhou večer před usnutím. Toužíte-li po zlepšení kvality života, určitě dodržujte pravidelnost a tento každodenní proces opakujte minimálně několik měsíců v kuse.

Nemusíte se obávat velkých výdajů, jelikož e-shop Herbs Energy vám poskytne bezkonkurenční ceny i slevové akce.

 

K tomuto článku není otevřena diskuze