Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Justin Timberlake / foto: Archiv

Čekejte telefon od Justina Timberlaka

Kam se dnes člověk podívá, najde Justina Timberlakea. Produkování a účast na albech popových mogulů už mu zřejmě přišlo málo, takže se nyní představí jako producent reality show.

Bude se jmenovat The Phone a k vidění bude na hudební stanici MTV. Princip je následující: v jedné chvíli kdesi ve městě zazvoní dva ukryté mobilní telefony.

Lidé, kteří ho zvednou, budou mít pět vteřin na to, aby se rozhodli, zda se chtějí hry zúčastnit. Pokud budou vybráni, průvodce na druhém konci linky jim zadá úkol, který budou muset v určitém časovém limitu splnit. Pokud se jim zadaří, čeká je finanční odměna.

Výkonný viceprezident MTV Tony Disant prohlásil, že každý díl bude vlastně malým akčním minifilmem. The Phone se v Americe začne vysílat na podzim a dodejme ještě, že jde o formát, který vznikl v Nizozemí.

Nový hudební guru
Novopečený producent Timberlake si tak na svou pomyslnou pažbu může přidat další zářez: někdejší tancující a zpívající kašpárek z boybandu ’N Sync se postupem let vypracoval snad v nejvyhledávanějšího popového guru, skladatele a producenta. Podílel se na albech X od Kylie Minogue, Red Carpet Massacre hezounů Duran Duran a momentálně rotuje éterem singl 4 Minutes z nové Madonniny desky Hard Candy.

Krom toho vlastní nahrávací společnost, spoluzaložil módní značku a tu a tam se představí i jako herec: Alpha Dog, V řetezech nebo Shrek třetí, kde namluvil jednu z postav.

Daří se mu i na poli sólové tvorby, album FutureSex/LoveSounds z roku 2006 z něj udělalo jednoho z komerčně nejúspěšnějších popových zpěváků současnosti.

Je proto až téměř s podivem, že se Timberlake v případě The Phone spokojí s rolí „pouhého“ producenta a nebude pořad moderovat.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 161