Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Nejlepší sex? Počkejte do třiceti!

Jistě už jste zaslechli, že ženy to takhle prostě mívají. Největší chuť na sex a požitek z něj se u nich dostavuje během třicátého a pětatřicátého roku. A také vás určitě napadlo, že tohle příroda jaksi nedomyslela.

No jasně, jejich mužští vrstevníci si svou nejvíce nadrženou etapu života prodělali zhruba o patnáct let dříve. Chtíč už s nimi necloumá tak neovladatelně jako tenkrát a role se obracejí...

 
Na libido to neplatí

O sex mohou paradoxně začít žadonit jejich partnerky či manželky, které se právě nacházejí v tom nejaktivnějším sexuálním "rozpuku". A když se jim nedostává dostatečného uspokojení? Poohlédnou se třeba v řadách těch mladších a neustále toužících zajíčků.

 

Přes 80 % žen potvrdilo, že po třicítce se jim v intimním životě otevřely úplně nové a do té doby nepoznané dimenze. Ale jak je vůbec možné, že si dámy milování maximálně užívají s takovým zpožděním oproti mužům? Vždyť mají být přece v mládí o dva roky mentálně napřed než kluci, se kterými cloumá puberta. Sexuálního apetitu se to však evidentně netýká.

 

Odborníci se shodnou, že až s překročením této magické hranice s trojkou na začátku se většina žen dokáže úplně uvolnit, být přirozená a celkově tolik nehlídat své chování. To celé se odráží i v přístupu k sexu.

 

Takové ženy už dávno vědí, co chtějí, a to včetně požadavků na partnera a spokojený sexuální život. Ten prý konečně zažívá 65 % dotázaných žen tohoto věku. Jsou už natolik vyzrálé, zkušené a často i přímočaré, že nemají zábrany a když se s mužem hodlají vyspat, dají to znatelně najevo nebo to rovnou bez servítek řeknou.

 
Žádné holčičky

Prostě už to nejsou žádné cudné dívenky, kterým by se rozklepala kolena při pohledu na nahého chlapa. Vědí, jak vše vzít do svých rukou a co jim osobně způsobuje největší rozkoš.

 

Mají už určitě možnost porovnání a hned poznají, jestli byly svedeny do ložnice milovníka typu Don Juana nebo trouby, který má plnou pusu řečí o noci, kterou ještě nezažila a přitom po dvou minutách bývá po všem.

 

Takže dámy, neděsme se třicítky, zdá se, že nakonec to nejsou muži, ale právě ženy, které přicházejí s nabídkou kvalitního sexu... Už jen, aby také pánové stíhali... ;-)

Věříte, že postupem věku budete sex vnímat opravdu intenzivněji než dosud?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 248