Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Předveďte mu žhavý striptýz

Pokusila jste se někdy svést svého přítele dokonalým striptýzem, ale místo dvojnice Demi Moore jste si připadala jako její parodie? Máme pro vás pár rad, jak na to.

Nestyďte se!

Pokud se stydíte a nedokážete se uvolnit, dejte si třeba skleničku vína nebo panáka. Nebo raději rovnou dvě. Ale hlavně si uvědomte, že přece jen nejde přece o život, ale o to, abyste se oba pobavili. A věřte, stačí pár smyslných pohybů, i neumělých, a váš partner se rozhodně bavit bude…

 
Svlékejte se pomalu

Neuspěchejte to, vychutnávejte si knoflík za knoflíkem, hrajte si se zipem. Pomalu, opatrně. Neodhazujte věci příliš rychle, nechte situaci chvíli gradovat, teprve pak pusťte oděv k zemi. Neskákejte z jednoho svršku na druhý, věnujte se vždy jen jednomu.

 

Když půjde do tuhého, otočte se zády a rychlým pohybem ze sebe nechte svršek spadnout.

 

Podprsenku sundávejte podobně jako ostatní svršky, otočte se zády a koukejte na něj svůdně přes rameno. Pomalu ji rozepněte, a sundejte. Rukama si přikryjte prsa a otočte se k němu. Postupně svá prsa odkrývejte a hrajte si s nimi.

 

Veledůležité, opravdu :-)

Než se dostanete k punčochám, musíte si sundat boty. Jinak to opravdu nejde a pokud na to zapomenete, už sexy náladu nevyladíte ani kdybyste se rozkrájely. Ideálními botami jsou lodičky, které vyzujete lehce. 

 

Punčochy si pořiďte samodržící nebo je připněte do podvazků. Při svlékání rolujte každou pomalu dolů. Platí, že vaše ruce nahrazují jeho. Takže si se svýma nohama dostatečně vyhrajte a během svlékání je hlaďte.

 
Problémové kalhoty

Kalhotky bývají trochu problém, obvykle při jejich svlékání vypadáte, jakoby se vám zrovna chtělo na záchod. Nejlepší tedy bude, když vám s nimi partner pomůže. Zapojte ho do hry, bude se mu to líbit.

 

Dívejte se do očí. Pořád…

Během striptýzu neustále udržujte oční kontakt, bez toho to nebude vůbec sexy a nebojte se sama sebe dotýkat.

Zkoušely jste na partnera striptýz?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 210