Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Nejdelší ejakulace a další sexuální rekordy

Dozvíte se o nejmladších rodičích, nejdelší ejakulaci, největších orgiích a nechybí ani poměřování penisů... Tyto a další rekordy seřadil magazín Askmen.com

Sex láká lidstvo odjakživa, stejně jako pokořování nejrůznějších rekordů. Což takhle tyto dvě záliby spojit v jednu? Vznikne tak přehlídka těžko uvěřitelných událostí, zvláštně narostlých orgánů a v neposlední řadě netradičních choutek. Upozorňujeme, že jde o vysoko nastavenou laťku. Ale co, když už poměřovat, tak s nejlepšími.

Kdo dostříkne nejdál
Možná jste o této disciplíně ještě neslyšeli, ale vězte, že ve světě sexuálních rekordů je měření vzdálenosti ejakulace velmi oblíbené a časté. Díky historickým análům tak víme, že nejdále své semeno při ejakulaci dopravil jistý Horst Schulz, kterému rozhodčí naměřili celých šest metrů. Ženy to mají o něco těžší, a tak není divu, že nejlepší z nich ejakuovala „pouhé“ tři metry v dál.

Co se dalších, se semenem spojených rekordů týče, zajímavý je především ten v polykání. Slabším povahám doporučujeme vynechat celý tento odstavec a začít zase u největších orgií...

No, ale k věci. Jistá Michele Monahan z Los Angeles měla nejspíše velkou žízeň, a tak si na jeden zátah dala celý jeden litr spermatu. Není divu, že poté musel být její žaludek vypumpován. Jméno muže držícího rekord v ejakulacích za hodinu známo není, výsledek však přesto ohromí: 16.

Největší orgie
O Japonsku by člověk neřekl, že jde o zemi, kde padají sexuální rekordy, navíc tak odvážné a nevázané. Nedávno se tu odehrála vůbec největší zaznamenaná orgie všech dob, jíž se účastnilo 250 párů. Co se tam dělo? Však si to umíte představit – na věc se prý šlo pořádně staromódně, tedy zvířecky.

Nejmladší rodiče
Shaunovi bylo teprve dvanáct let, když byl uveden do „síně slávy“ jako nejmladší otec vůbec. Předpokládá se však, že v méně dokumentovaných částech světa lze narazit i na mladší tatínky.

Zato u dívek je takřka jisté, že nejmladší matkou se roku 1933 stala pětiletá Lisa-Medina z Peru. Zcela neuvěřitelně začala menstruovat již ve třech letech, a přestože byla oplodněna tradičním způsobem, nikdy neprozradila, kdo jí to udělal. Nejprve byl zatčen její otec s obviněním z incestu, ovšem kvůli nedostatku důkazů byl opět propuštěn. Holčička musela rodit císařským řezem, protože její boky by nápor při porodu nezvládly.

Jak je to s tou velikostí
Tématem 21. století je často poměřování velikostí penisů, ačkoliv lékaři i ženy se vyjadřují okřídleným klišé, že i s malým kašpárkem se dá zahrát velké divadlo. Ono vůbec přesné měření penisů je přinejmenším problematické a k absolutním datům se asi nikdy nedostaneme.

Největší ověřený penis měl 34 centrimetrů na délku a 16 v průměru. Jaký rozdíl oproti jednocentimetrovému přirození (na délku!), jež patří k oficiálně nejmenším. Takto malý penis už je ale výsledkem nějakého tělesného problému. Jednomu z nich se říká „mikropenis“ a je to diagnóza vyřčená ve chvíli, kdy doktor zjistí, že většina mužského přirození je skryta v těle dotyčného a navenek už zbylo opravdu jen málo.

Poměřujete se v sexu také?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 316