Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Sexuální polohy, které ženy milují

Ženy sex milují. Je chyba myslet si, že tomu tak není. Ve skutečnosti na něj myslí stejně často, možná častěji, jako muži.

magazin.cz
Fantazírují rády a jejich myšlenky se sexuálním směrem ubírají často tak dlouho v kuse, že by jim muži mohli závidět. Mohou se týkat celé škály erotických zážitků, ale ve výsledku jim největší potěšení působí některá z pěti vcelku běžných pozic.

Neznamená to však, že by si ženy občas rády nedaly nějakou tu akrobatiku a neocenily vaši invenci, nezaškodí ale pravidelně se vracet ke kořenům.

Nahoře je nejlíp
Některé to možná neřeknou, ale vězte, že dívky jsou nahoře velmi rády, mnohé to řadí k nejlepším variantám. Důvod je jasný: tato pozice dává jasně najevo, kdo je pro danou chvíli pánem – a moc je silné afrodiziakum.

Když je žena nahoře, neznamená to, že se tak musí dít jedním jediným způsobem. Jste-li staromódní, dáte přednost klasickému „na koníčka“, kdy na vás nasedne. Aby nevypadla ze sedla a z vám vyhovujícího rytmu, oplatí se chytit ji za boky a pomáhat ji v koordinaci vášně.

Taková poloha ale nevyhovuje všem, některé to mají mnohem radši na gauči nebo na křesle, kde se mohou nohama zapřít a dosáhnout tak intenzivnějšího orgasmu.

Misionář nemusí být nuda
Když se řekne misionářská poloha, představí si mnozí div ne jeptišku. Skutečně, tento styl je puritány používán jen na ono nucené plození dětí (sex přeci nesmí být potěšení!), ovšem komu nechybí fantazie, může si užít i tuto nejzákladnější pozici. A co si budeme povídat, čas od času opravdu přijde vhod.

Ne každá je rozená gymnastka a řada žen skutečně dává přednost misionářské poloze před experimentováním za každou cenu. Když se dělá dobře, jde o skvělé potěšení. V této poloze se žena navíc velmi dobře ovládá. Roztáhněte ji nohy, namáčkněte se na ní, uchopte její ruce a stlačte jí je kolem hlavy. Dívky milují dominantního muže v posteli a tohle je způsob, jak se nenáročně ujmout iniciativy.

Na kuchyňském stole
Nemusí to být zrovna na kuchyňské lince, ale všude, kde si žena může sednout na povrch zhruba ve výši mužova pasu a ten ji pak může penetrovat do nevídané hloubky. Čím roztaženější jsou přitom dívčiny nohy, tím lépe – vagína se ocitá skutečně v maximální blízkosti penisu. Malá inspirace: vedle kuchyně můžete zkusit piáno, kapotu auta či pračku.

Jako lžíce
Takzvaná lžícová pozice slibuje fantastický sex, který je přitom naprosto fyzicky nenáročný. žena si může užívat mužské hrudě přitisknuté na záda i rukou, jíž ji zezadu jemně obklopují a hrají si třeba s jejími prsy. Stačí partnerku položit na bok a zezadu se k ní přiblížit, přitisknout a obejmout. Naprosto komfortní, erotický a především intenzivní zážitek, který ženu donutí k blaženému sténání.

Pořádně zezadu
Možná vás to překvapí, ale ženy si libují i v drsnějším sexu. Nechte ji, ať si klekne na všechny čtyři a zezadu přirážejte. Tak se to dělá v pornu, což je vcelku obyčejné a pro mnohé nedostatečné. Dívky mají mnohem raději, když se nakloníte spolu s nimi dopředu a rukama si hrajete s jejich prsy či klitorisem.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 328