Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Sexuální úchylky mezi námi

Hranice mezi normálním a úchylným většinou záleží na úhlu pohledu, jakým se na věc díváme. Za normální se obvykle považuje to, co dělá většina. Ale žádná definice, která by hranice v sexuálním chování vymezovala, neexistuje.

Lidská sexualita je územím mnoha možností. Snad v žádné jiné činnosti neprojevuje člověk tolik vynalézavosti a činorodosti jako v sexu. Jasně, fetišisty, exhibicionisty, to známe. Ale víte třeba, že existují i tací, které vzrušují třeba dopravní nehody? Nebo přikládání žížal, šneků či jiné havěti na pohlavní orgány?

 

Frotéři a ti další

V hromadné dopravě se můžete setkat s lehčími formami úchylek jako frotérství nebo tušérství. Frotéři se vzrušují otíráním o těla ostatních, tušéři jdou mnohem dál, otírají se přímo o intimní partie.

 

Poměrně rozšířenou úchylkou je také kandualismus, ačkoliv název jako takový nám příliš neřekne. Jedná se o to, že muže vzrušuje, když někdo může vidět jejich partnerku zcela nahou.

 

Ne každá úchylka je ovšem při svém provozování bezpečná. Pokud se pyrofil – tedy člověk, jehož sexuálně vzrušují plameny – příliš rozvášní, může napáchat škody na majetku nebo i na zdraví a životech.

 

Řekni něco sprostého…

To takový koczwarista může ublížit jen sám sobě, potřebuje totiž k vlastnímu uspokojení  přiškrcení nebo přidušení. Krátkodobý nedostatek kyslíku je přesně to, co vede k jeho ukojení.

 

A jedeme dál. Možná patříte mezi naratofily. To když vás vzrušuje vyprávění nebo i pouhé vyslechnutí nejrůznějších vulgárností.

 

Somnofilie je zase úchylka, při které se člověk ukájí nad svým spícím partnerem. To nemusí být až tak závažný problém, pokud se ovšem svou úchylkou nenechá zlákat nad cizími spáči. Takové probuzení by pro ně mohlo znamenat i infarktové stavy…

 

Mimo realitu

Liská fantazie v oblasti sexu může zabrousit i mimo běžnou realitu. Právě proto se část erotických fantazií  přetváří v erotické kresby nebo kreslené seriály. Prvenství v tomto fenoménu mají Japonci. A protože papír snese všechno, mohou se v kresleném světě dít zajímavé věci.

 

Nejčastěji jde o abnormálně vyvinuté mužské i ženské proporce. Některé seriály si libují v extrémním násilí a není v nich nouze o uřezané končetiny, krev a vnitřnosti.

Ve světě 3D grafiky je totiž možné opravdu všechno. Čert vem morální hranice…

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 118