Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vyvolení / foto: Prima TV

VyVolený Vladko je na mizině?

Dva roky si užíval vítěz první řady televizní reality show VyVolení Vladko Dobrovodský svých jedenácti miliónů. Nyní se vrátil ke své původní profesi kuchaře. Proč? Je úplně na mizině?

V jedné pražské restauraci na Staroměstském náměstí si můžete pochutnávat na Vladkových specialitách. Zastihl ho tam deník Blesk, podle něhož se tak potvrzují spekulace, že Vladko přišel o všechny vyhrané peníze a musel tak znovu žádat o práci. Ve zmíněné restauraci pracuje Vladko přes měsíc a lidé se jeho výtvory údajně pochvalují.

 

„Chodím tu často a chutná mi. Nikdy bych nevěřil, že se vrátí k původní profesi, když v televizi vyhrál takový balík,“ řekl deníku jeden ze zákazníků. Samotný Vladko svůj návrat k vařečce a kuchařské čepici nechtěl moc rozebírat. „Co bylo, to bylo, teď už je vše jinak,“ uvedl.

 
Život celebrity mu nevyhovoval

Devětadvacetiletý vítěz první řady primácké soutěže doslova uhranul Čechy a zároveň je rozdělil na dva tábory. Zatímco jedni nemohli přijít muži, který se netajil svou homosexualitou a v soutěžní vile fascinoval svými výkyvy nálad, nevypočitatelným jednáním i osobitým přístupem ke všemu a všem, druzí ho za totéž obdivovali.

 

Právě hlasy obdivovatelů prostřednictvím esemesek pak bývalému kuchaři vynesly řadu cen, vedle peněžní i byt a jeho zařízení či auto. A také se mu začaly hrnout nejrůznější nabídky. Chvíli sice účinkoval v Prima vařečce, ale brzy se začal vytrácet z obrazovek. Život celebrity údajně nebyl pro něj a po šaškování na estrádách netoužil.

 

Místo toho tak znovu vaří a místo pláče nad ustřihnutým copem vlasů ve vile nyní pláče nad kuchyňským prkýnkem s cibulí.

Fandili jste Vladkovi?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 103