Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Podvedl ji, uřízla mu penis!

Pákistánská žena uřízla svému milenci penis. Sliboval jí sňatek, nakonec si vzal svou sestřenici.

Čtyřiadvacetiletý Muhammad Shehzad se před dvěma lety seznámil se třicetiletou vdanou ženou jménem Jamila v ZOO ve městě Lahore na východě Pákistánu.

“Shehzad slíbil Jamile, že se s ní ožení, pokud se ona rozvede. Místo toho se před dvěma týdny oženil se svou sestřenicí, se kterou mu dohodla sňatek rodina,” odhaluje okolnosti případu policejní důstojník Asghar Bhatti.

“To Jamilu pěkně naštvalo, a tak se rozhodla, že se mu pomstí. Pozvala ho k sobě domů, kde mu do nápoje namíchala sedativa. Když nic netušící muž usnul, uřízla mu jeho mužskou chloubu.”

Nikdy nebude mužem
Doktor  Sanaullah, který muže ošetřoval, už nedokázal přišít penis zpět. “Po zbytek svého života už bude impotentní, také nebude schopen normálně močit. Nikdy se nestane otcem,” popisuje následky bizarního útoku lékař.

V Pákistánu nejsou dohodnuté sňatky nic neobvyklého, dokonce je jich většina. Ani sňatky mezi příbuznými nejsou zvláštností, klany si tak vzájemně upevňují své pozice.

Jak byste se mstili za nesplnění slibu vy?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 739