Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Bungee jumping na kondomu

Svou důvěru v kondomy potvrdil jistý skokan originálním způsobem. Zhoupl se při bungee jumpingu na třicetimetrovém laně právě z prezervativů.

Řadu lidí by k bungee jumpingu nikdo nedonutil ani za velký finanční obnos. Natož aby skákali na laně vyrobeném z kondomů. K tomu se odhodlal odvážný skokan, kterému normální, snad až příliš bezpečné lano připadalo příliš nudné. Z plošiny dolů se tedy volným pádem vrhnul na provaze z kondomů – a světe div se, ty se ani nerozpojily, ani nepraskly.

Na kondomy je spoleh
Veterán mezi bungee jumpery Carl Dionisio prohlásil, že se k třicetimetrovému lanu z kondomů uchýlil zejména proto, aby si osvěžil panické zasvěcení svého prvního skoku.

Férově však přiznal, že místy propadal panice a strachu, když si představil, jak se latexový provaz napíná. Hlavou mu probleskly myšlenky, že by ho kondomy mohly nechat ve štychu.

Portugalec Carl na provazu z kondomů pracoval ve své současné domovině, jihoafrickém Durbanu, kde také následně skočil.

Na laně z kondomů pracoval se svým kamarádem pěkně dlouho. Zabralo to čtyři měsíce a spotřeboval celých 18500 kondomů.

Mohly vyklouznout

„Bylo to obtížné, protože kondomy jsou kluzké. Kdybychom je jen zauzlovali, určitě by vyklouzly,“ popisuje peripetie sedmatřicetiletý Portugalec.

„Latex je latex. Provaz byl vyroben na bázi matematického vzorce, a přestože jsem si byl na 99 % jistý, že to bude fungovat, měsíc před skokem ve mně byla malá dušička.“

Nakonec vše dobře dopadlo, kondomy vydržely a kdo ví – možná že teď na Carlovo konto putuje tučná sumička od výrobců gumových pomocníků. Vždyť když vydrží takový nápor, to se rozumí, že svou službu splní i v posteli...

Reklamní video s podobnou myšlenkou:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 75