Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: www.peopleofwalmart.com

Chcete na plastiku prsou? Tak nečtěte dál!

Plastické operace prsou ve formě voperování silikonových implantátů začínají být čím dál tím víc oblíbenější.

Vždyť už „náctileté“ slečny o úpravě svého poprsí vážně uvažují a leckteré pod kudlu dokonce opravdu jdou. Důkazem je třeba modelka Dominika Mesárošová, která prý první plastiku absolvovala v sedmnácti. Navíc cena celého zákroku včetně všech náležitostí před a po operaci není tak závratná a s trochou šikovnosti či s tátovou kreditkou na ni lze dát peníze vcelku snadno dohromady.

Pokud se tedy rozhodnete splnit si sen a nechat si vykouzlit na hrudi nová ňadra, prosím, ale svěřte se, probůh, jen do rukou doktorům pracujícím ve vyhlášených klinikách. U těchto profesionálů snad nehrozí, že by je kdokoliv ukecal na balony ve velikosti bowlingových koulí, či by se po operaci probudil s „jedním prsem“ místo dvou, s viditelnými prohlubněmi v implantátech či s ňadry nepřirozeně daleko od sebe…

Obří balony
Jasně, pornoherečky se tělem živí a spoustě chlapům se u těchto dam prostě mega prsa líbí, takže tady je to vcelku pochopitelné. Ať si ty holky nechávají prsa přifukovat téměř k prasknutí, když jim pak za to cinkají zlaťáky v peněženkách a dělá je to šťastnými. Nepochopitelné ale je, když se pro obrovská ňadra rozhodnou normální holky. Proč? Vždyť stačí mít prsa normální velikosti a klidně ze silikonu, ale proč nosit na hrudníku pátrací balony?

Při pohledu na tuhle holku má jeden strach, aby jí nepraskla kůže, která vypadá, že je nepřirozeně napnutá a má co dělat, aby implantáty udržela na místě.

magazin.cz

K novému nosu, rtům, nehtům, vlasům a já nevím, k čemu ještě je potřeba si pořídit i obří ňadra. Koukněte.

magazin.cz

Nemám vlastní tuk, koupím si umělý
Není tajemstvím, že prsa jsou z velké části tvořená tukem. Pokud se tedy svého tělesného tuku zbavíte hladověním, musíte počítat s tím, že s ním odejdou i vaše prsa. Přičarovat si je ale můžete na plastické chirurgii, jen bacha, aby výsledek nevypadal nepřirozeně…

magazin.cz
magazin.cz

A jestliže vám prsa zmizela kvůli vášni v kulturistice, nechoďte na plastiku, vypadá to fakt šíleně!

magazin.cz


Chybička se vloudila
Šetřit se nevyplácí, to je svatá pravda. A dvojnásob to platí u plastických operací. Proto se vždy svěřte do rukou odborníkům z renomovaných klinik a ne fušerům byť levným.

Tahle kráska má každé ňadro jiné a navíc dost od sebe, usmívá se sice blaženě, ale vypadá strašně.

magazin.cz

Holčina na snímku je asi slepá, blbá anebo spíš obojí. Vždyť si nevšimla, že jí po operaci zůstalo na hrudníku jen jednou zdeformované ňadro!

magazin.cz

No a tady se na silikonové výplni vytvořila jakási prohlubeň, kterou asi opět dotyčná nevidí a pyšní se s úsměvem svým „dokonalým dekoltem“.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 13