Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Nejznámější zadky na světě

Jistě, každý zná nějakou modelku podle jména či tváře a největší fajnšmekři snad i podle těla. Ale existují i modelky, které si svou živnost postavily na výjimečném pozadí. Právě to je živí a právě ono je proslavilo.

Jde zkrátka o ženy, které vystavují pouze jednu část těla, ale že mají co ukazovat, to jistě není třeba dodávat. Níže zmíněné jsou pak ve svém oboru opravdová extratřída.

V žebříčku ale nehledejte celebrity typu Jennifer Lopez, která si svou zadnici nechala pojistit na 27 miliónů dolarů. Přestože ji má bezpochyby nádhernou, proslavily jí přeci jen jiné věci, i když i o tom by se také dalo diskutovat. My se zaměříme jen na ženy, které si dokázaly vybudovat renomé jen a pouze zadečkem.

Vida Guerra

magazin.cz
Když se v roce 2002 objevila na obálce prestižního pánského magazínu FHM, byly výtisky tohoto časopisu zaplaveny výměšky slinných žláz čtenářů. Od té doby není před zadečkem Vidy úniku. Zvítězila v několika anketách o nejkrásnější pozadí roku a ve zmíněném časopise se umístila mezi stovkou nejvíce sexy žen světa.

Brzy se začala objevovat v hiphoperských videích a produkovat kalendáře s vlastními fotografiemi. Nedávno se na internet dostaly snímky, kde je Vida Guerra tak, jak si ji většina mužů vždy přála vidět – v rouše Evině.

Kristina Dimitrova

magazin.cz
Korunní princezna zadečkové disciplíny pochází z Bulharska a je jí dvacet let. Odborníci ji předpovídají zářnou budoucnost. Ostatně už se jí podařilo zvítězit v jedné z prestižnějších soutěží, která se konala minulý rok v Mnichově. Pro řadu lidí má tak už dnes nejkrásnější pozadí světa.

A pokud si nesedne na nic žhavého, udrží dobře vyváženou stravu a nebude muset čelit celulitidě, je takřka jisté, že jí dvě krásně tvarované půlky přinesou milióny dolarů.

CoCo

magazin.cz
Manželka rappera IceT, vlastním jménem Nicole Austin, má podle mnohých hýžďové implantáty. To ale v konečném důsledku nikoho nezajímá. Mnohem důležitější je pohled, který na své intimní partie krasavice umožnila před několika lety v magazínu Smooth.

Od té doby její telefon nepřestal zvonit. Jedním z nejprestižnějších zájemců byl Playboy a CoCo samozřejmě nemohla odmítnout. Stejně jako ostatní modelky, vystavující své zadečky, také ona provozuje vlastní web, kde prodává DVD, fotky a videa.

Kaho Watanabe

magazin.cz
Kdo má nejkrásnější zadeček v Japonsku? Takovou otázkou jste se asi dosud nezabývali, ale při pohledu na krásnou Kaho Watanabe musíte mít jasno. Přestože Japonky zrovna nesplňují evropské ideály o dobře tvarované postavě, Kaho těžko nechá někoho chladným. V mezinárodní soutěži ji už teď patří čtvrté místo, a to je jí teprve devatenáct let!

Buffie Carruth

magazin.cz
Každý má jiný vkus, a zatímco někomu vyhovují menší zadečky, jiní požadují maximální smyslnost a pořádně mohutný materiál. Přesně takový nabízí Buffie Carruth, jejíž zadek je opravdu jedinečný a ve srovnání se zbytkem těla přímo do očí bijící.

Není divu, že Buffie rozjela svou kariéru v hiphopových videích a od té doby je na roztrhání. Na něco takového se lze jen těžko vynadívat.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 686