Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Sports Illustrated

Sexy kalendář – každý měsíc jiné plavky

Přední pánský časopis Sports Illustrated si pro svůj kalendář na příští rok zvolil modelku Marisu Miller... a udělal dobře.

Americká modelka Marisa Miller se proslavila hlavně díky hojnému účinkování na stránkách Sports Illustrated a jako jedna z majitelek úžasných těl propagujících spodní prádlo a plavky firmy Victoria´s Secret.

magazin.cz


magazin.cz

Narodila se a vyrostla v kalifornském Santa Cruz ležícím asi 150 kilometrů jižně od San Franciska. A právě blízkost kosmopolitního Friska jí připravila přímo pohádkový vstup do modelingu. Když v šestnácti letech jela na výlet do velkého města, oslovili ji na ulici dva italští modelingoví agenti.

magazin.cz
magazin.cz


Když to doma vyprávěla, její matka nezaváhala, okamžitě se chopila situace a řekla jí: „Do školy se můžeš vrátit kdykoli, ale modelkou můžeš být jen chvíli. Za pár měsíců už Marisa s matkou seděla v letadle do Itálie, kde započala svou kariéru.

magazin.cz
magazin.cz


Atypicky začala v amatérských magazínech a pak postupovala po kariérním žebříčku až na stránky nejmasovějších křídových médií. Tento průlom se jí podařil, když si jí v roce 2001 všiml přední manhattanský fotograf Mario Testino. Brzy na to již pracovala právě pro Victoria´s Secret.a Sports Illustrated.

magazin.cz
magazin.cz


Byla provdaná za Jima Millera, promotéra surfových soutěží z Los Angeles, ale manželství vydrželo jen dva roky. V roce 2006 padla do oka hollywoodskému producentovi Griffinu Guessovi, kterého si vzala.

magazin.cz
magazin.cz

Kromě své kariéry se věnuje i sporu a dobročinnosti. Je vyslankyní American Cancer Society a podporuje i další organizaci na pomoc postiženým rakovinou - Young Survival Coalition. Také se angažuje v boji za životní prostředí.

magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 575