Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Malý školák / foto: shutterstock

Vyberte ten nejlepší dárek pro paní učitelku

Blíží se konec školního roku a spousta z nás hledá drobné dárečky, které by děti donesly spolu s kyticí paní učitelce jako poděkování. Pokud chcete být originální a hledáte dárek, který nebude mít nikdo jiný, mrkněte na dnešní článek.

Jedlé dárky potěší

Myslete na to, že děkovacích kartiček, hrnečků a podobných dárků dostává paní učitelka spousty každý rok. Takové dárky sice potěší, ale kam je má pořád dávat? Oproti tomu jedlý dárek si paní učitelka vychutná a nebude ho schovávat do dalších let. Každý rok tak můžete paní učitelce nebo paní asistentce donést jinou dobrotu. Dají se pořídit speciální bonboniéry, čokoládové kolekce přímo určené k dané profesi, nebo sáčky s oříšky, sušeným ovocem. Pokud neseženete dáreček s polepkou „Pro paní učitelku“ apod., můžete vyrobit vlastní cedulku a tu k balíčku přivázat mašličkou.

Sladká pozornost potěší
Sladká pozornost potěší – Zdroj: Shutterstock.com

Voňavé poděkování

Výborným dárkem mohou být také různé svíčky. Vybírat můžete ze svíček různých tvarů a barev, ale praktičtější jsou opět svíčky ve skleněné dóze nebo v plechu. Ty si může paní učitelka vystavit, ale také si je zapálit a krásně jí provoní celý byt. Koupit můžete ale i vonné tyčinky, sáček s navoněnými sušenými květy – tzv. potpouri apod. Opět je možné k nim vyrobit cedulku se vzkazem pro paní učitelku a přivázat jej mašličkou.

Vonné svíčky pro příjemnou atmosféru
Vonné svíčky pro příjemnou atmosféru – Zdroj: Shutterstock.com

Něco malého pro radost

Pokud s vámi ani jeden z navržených dárečků nerezonuje, zkuste ještě jiné originální, a přitom praktické dárečky, které paní učitelka bude nosit a používat. Kromě hrnečků – pozor, aby jich už doma neměla několik skříní – jsou výborným dárkem klíčenky, za které dáte pár korun a přitom potěší. Pokud chcete trochu dražší dárek – např. na ukončení školní docházky, konec docházky do školky apod., pak vyberte nějaký pěkný náramek – např. z minerálních kamenů.

V dnešní době není problém na internetu najít plno dárků, které už jsou přímo učen pro paní učitelku. Nezapomeňte ale také na paní asistentky a třeba i pro paní kuchařku, která po několik let vařila pro vaši ratolest ve školce či škole vynikající obědy.

 

Zdroj:

https://rodicovo.cz/darek-pro-tridni-ucitelku/

https://rodicovo.cz/darek-pro-pani-ucitelku-do-skolky/

Vyberte ten nejlepší dárek pro paní učitelku

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!