Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
online vzdělávání / foto: shutterstock

Jedním klikem získáte nové dovednosti i užitečné informace o zaměstnavatelích

Absolventi i dlouhodobě nezaměstnaní, zpozorněte! Pokud se vám nedaří najít vysněnou práci, možná je třeba na sobě trochu zapracovat.

Když máte přístup k internetu, přestaňte nesmyslně brouzdat mezi servery a číst neověřené zprávy. Obětujte několik desítek minut smysluplnému vzdělávání a vstřebávání znalostí, jež internet pochopitelně také nabízí. Pro váš kariérní růst, nalezení spolehlivého zaměstnavatele, nahlédnutí do diskuzí jiných uchazečů o práci a další potřebné vědomosti stačí jeden klik. Nepropásněte příležitost, jež je vám aktuálně k dispozici na jednom místě: nabídky práce, profily firem i hodnocení zaměstnavatelů doplněné o užitečné rady a video kurzy.

Bez vzdělávání zaspíte dobu a nebudete pro zaměstnavatele perspektivní

Jak oznámila česká média, celoživotní vzdělávání je v Česku na stejné úrovni jako v jiných státech Evropské unie. Znamená to, že i zaměstnaní nebo studující lidé sledují trendy ve svém oboru, vstřebávají nové poznatky i z jiných odvětví, pokukují po úplně odlišných profesích, než jakým se chtěli v mládí věnovat. Zařaďte se do progresivně myslící populace i vy a aktivně svůj mozek zaměstnávejte ve smyslu nalezení dobře ohodnocené práce, která vás bude bavit a naplňovat. Na portálu VímVíc na jednom místě najdete video kurzy, jež vás zdarma naučí nové dovednosti jako například programování, práci s kancelářskými programy i základy marketingu.

Informujte se o firmě, kde se chcete zaměstnat, ušetříte si možná zklamání

V dohledné době se budou informace na vimvic.cz rozšiřovat o články související s tématikou pracovního trhu. Exkluzivní nabídky práce v různých odvětvích a regionech celé České republiky naleznete přehledně na jedné stránce. Stačí jen zadat své požadavky. Pokud už jste si mezi potenciálními zaměstnavateli vybrali, máte způli vyhráno. Stačí si pročíst profily firem a dozvíte se více o koncepci, platovém ohodnocení a možném kariérním růstu. Důležitým měřítkem hodnocení zaměstnavatele jsou názory těch, kteří v dané firmě nebo společnosti již pracují či se o zaměstnaneckou pozici ucházeli. Dobrá rada je drahá – v tomto případě neplatí. Databáze zaměstnavatelů, ohodnocení počtem hvězdiček a diskuzní fórum zaměstnanců jsou k dispozici zcela zdarma.

 

K tomuto článku není otevřena diskuze