Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Autorizovaný dealer Renault / foto: www.rpz.cz

Ojeté auto od důvěryhodného dealera je rozhodně výhra

Nové, či ojeté? Raději na leasing? To je otázka každého, kdo si plánuje pořídit vlastní auto.

Správná odpověď je nejasná. Koupit si nový vůz plný moderních a nejbezpečnějších technologií je skvělé. Jenže ty ceny… Koupě ojetého auta je cenově výhodnější, ale zase rizikovější. Nebo ne?

Vždy záleží hlavně na tom, jaký autobazar zvolíte. Některé jsou vyhlášené špatnými zkušenostmi, od takových raději ruce pryč. Pokud si myslíte, že vše vyřešíte nákupem od soukromé osoby, jste na omylu. Ne všichni jsou féroví, někteří řidiči vám nepřiznají pravdu a vy až po měsících začnete zjišťovat, co všechno je s autem špatně. Existuje tedy nějaká bezpečná cesta? Ano!

Zkuste autorizovaného dealera

Co kdybychom vám prozradili, že ojeté vozy se dají zakoupit i u autorizovaných dealerů, kteří nabízejí nové automobily? Standard to sice není, nicméně někteří tyto služby poskytují. Dobrým příkladem je RPZ – autorizovaný dealer Renault na Zličíně.

Kvalita ojetých vozů je zaručená

Centrum ojetých vozů RPZ nabízí vozy s rokem výroby od 2016. Všechny, co má v nabídce, prošly důkladnou kontrolou, skrytých závod a přetočených tachometrů se není třeba bát. Na vozy dokonce poskytují doplňkovou záruku TOP či FAIR (na 1 rok/30 000 km). Kromě toho vám personál RPZ rád poradí se zajištěním financování, přeregistrací vozidla a pojištěním.

Svůj budoucí vůz si můžete vyzkoušet

Zdá se vám nabídka ojetých vozů, které poskytuje důvěryhodný dealer, lákavá? Na nic nečekejte a na jejich webu si vyberte konkrétní typ. K některým dostanete i CCS v hodnotě 5000 Kč zdarma, pokud zvolíte určitý typ financování. A hlavně si všechny můžete přijít projet. Osobní projížďka vám stejně řekne nejvíc. Prozradí, jestli se v autě budete cítit dobře, zda vám vyhovuje řízení a velikost vozu. Sami si také ověříte, že popis na webu odpovídá skutečnému stavu. U RPZ se nekalých praktik nemusíte bát.

K tomuto článku není otevřena diskuze