Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Bazar dodávek / foto: Shutterstock

Bazar dodávek Praha vám umožní rozjet podnikání levněji

Potřebujete k tomu, abyste konečně pořádně rozjeli své podnikání, dodávku? Vsaďte na užitkové automobily z bazaru. Šetří finance a rychle pomohou nastartovat podnikání.

Málokterý řemeslník se obejde bez užitkového vozu. Obvykle bez dodávky. Jenomže nové dodávkové vozy nejsou vůbec levné. Navíc hodnota nového automobilu velice rychle klesá a to platí i u dodávek. Pokud si do firmy pořídíte dodávku, kterou třeba již po roce nebudete potřebovat, a rozhodnete se ji prodat, její cena enormně poklesne. I to je důvod, proč OSVČ, ale i menší firmy upřednostňují dodávky z bazaru. Hledáte-li bazar dodávek Praha, stavte se v A.P. Auto Praha.

Firma se specializuje na prodej dodávek všech značek. Užitkové vozy Praha – to je obrovský autobazar na ploše 15 000 m2, který najdete v pražských Kyjích (Praha 9). Autobazar se může pochlubit nejširším sortimentem použitých dodávek v republice. Aktuálně je k dispozici zhruba 400 vozidel. Užitková auta zde nejen nakoupíte, ale i prodáte. Autobazar vykupuje tuzemské i zahraniční dodávky, a rovněž další užitkové vozy.

Užitkové vozy a dodávky Praha – kompletní služby pro firmy i živnostníky

Každá dodávka, kterou vám A.P. Auto Praha nabízí, má jasný původ, je technicky prověřená a autobazar garantuje její kvalitu. Samozřejmostí je, že si automobil vyzkoušíte při zkušební jízdě – přirozeně zdarma. Firma vám pomůže vyřešit veškeré formality s nákupem vozidla, ale i s financováním jeho nákupu na leasing nebo úvěr.

Chcete si dodávku pouze půjčit? Využijte služby půjčovny užitkových vozů

A.P. Auto Praha, to nejsou jen levné dodávky z bazaru v perfektním technickém stavu. Půjčovna užitkových vozů Praha je další službou, kterou firma nabízí. Pronájem je již od 600 Kč na den. Veškerá vozidla jsou v perfektním stavu. Navíc si je pronajímáte bez omezení počtu ujetých kilometrů. K dispozici je kolem 50 vozů. Pronájem dodávky je další možností i pro podnikatele. Dodávku si totiž lze pronajmout i dlouhodobě, a tak si ji nemusíte kupovat ani v bazaru.

K tomuto článku není otevřena diskuze