Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Půjčovna dodávek / foto: Shutterstock

Půjčovna dodávek vyřeší váš problém ohledně stěhování

Čas od času se v životě vyskytne situace, kdy potřebujete převézt objemnější náklad. Může se jednat o stěhování, nákup materiálu na stavbu či rekonstrukci, pořízení nového nábytku apod.

Kvůli takovýmto ojedinělým případům se rozhodně nevyplatí kupovat nový vůz.

Půjčte si auto bez starostí

V půjčovně dodávek se nacházejí pouze vozy známých značek, jako jsou Ford, Peugeot, Iveco a Renault. Stáří vozů nepřesahuje 3 roky. Jedním z benefitům, kterými půjčovna dodávek Praha vychází vstříc svým zákazníkům, je možnost dodávku si před vypůjčením vyzkoušet.

Půjčovna dodávek vás nenechá platit nic navíc

Nemusíte mít obavy ze skrytých poplatků. Uvedené ceny půjčovného jsou konečné, při závěrečném vyúčtování vás nebude čekat žádné nepříjemné překvapení v podobě naúčtování najetých kilometrů. S dodávkou si tak můžete jezdit podle svých potřeb, aniž byste se museli jakkoliv omezovat. Samozřejmostí je zajištění povinného ručení, dálniční známky a silniční daně ze strany autopůjčovny. Dalším milým překvapením při vypůjčení dodávky je zapůjčení GPS navigace zcela zdarma.

Co budete potřebovat?

V případě fyzické osoby půjčovna dodávek vyžaduje občanský průkaz, řidičský průkaz a vratnou kauci ve výši 20-40 000 Kč. OSVČ předloží navíc živnostenský list. Půjčuje-li si dodávku právnická osoba, jsou nutné výpis z obchodního rejstříku a přítomnost jednatele.

Jakým způsobem rezervovat?

Dodávku si můžete půjčit krátkodobě, nebo je možné dohodnout dlouhodobý pronájem až na 2 měsíce. Stačí vyplnit jednoduchý online formulář, v němž vyberete typ vozu a zadáte výpůjční termín. Následuje vyplnění osobních údajů a kontaktního telefonu včetně emailu. Na základě vaší rezervace budete kontaktováni odpovědným pracovníkem půjčovny, jenž se s vámi domluví na dalším postupu.

K tomuto článku není otevřena diskuze