Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Virtuální asistentka / foto: shutterstock

Virtuální asistentka, nebo virtuální kancelář? Dopřejte si obojí!

Nízké náklady a flexibilita poskytovaných služeb. Pro spoustu podnikatelů v podstatě ideální stav. Rádi byste ho dosáhli? Máte možnost!

Virtuální kancelář máte a nemáte. Stejně jako virtuální asistentku. Nesedí vám sice přímo v kanceláři, ale i přesto je vám ochotna asistovat. Za jakých podmínek? Dočtete se v následujícím článku!

Zaměřeno na virtuální kanceláře

Rádi byste se blýskli před obchodním partnerem vizitkou s adresou vaší firmy na nějaké prestižním místě? To je právě to, co služba s názvem virtuální kancelář nabízí. Skutečnost, že se na ní vaše skutečná kancelář nevyskytuje, nehraje žádnou roli. Jak je to možné?

Virtuální kancelář

Zapůsobte na svého obchodního partnera

Virtuální kalendáře jsou plně legální, byť na dané adrese vaše firma nebude sídlit fyzicky, ale pouze „virtuálně“. Svou firmu jinými slovy stále můžete řídit z malé vesnice na Moravě. A občas své virtuální sídlo budete moci i fyzicky využívat. Můžete na něm uspořádat jednání či schůzku s obchodním partnerem. K dispozici vám bude reprezentativní recepce i luxusně zařízené prostory. Věřte, že na svého partnera v závislosti na vybrané lokalitě zapůsobíte.

Servis se vším všudy

Společnost Profi-kancelář, s.r.o., která je poskytovatelem služby, vám však k ní nabízí i další asistenční, administrativní, účetní či marketingový servis. K službám vám také může být již zmíněná virtuální asistentka. Tou je, pozor, softwarový robot!

Virtuální asistentka

Robot nonstop k vašim službám!

Ten je přitom připraven vám „sloužit“ 7 hodin týdně a 24 hodin denně, tedy nonstop! Obrátit se na něj můžete prakticky s jakýmikoliv požadavkem. Domluví vám schůzku, sjedná poradu, připraví rešerši i raport, zapíše, co ji nadiktujete. A umí toho mnohem víc!

S virtuální asistentkou ušetříte!

Využíváním virtuální kanceláře i asistentky ve výsledku významně ušetříte. Na výběr navíc máte ze tří balíčků služeb, s nimiž se můžete seznámit přímo na stránkách společnosti (profi-kancelar.cz). Schválně si spočítejte, na kolik by vás vyšel nájem skutečné kanceláře v nějaké lukrativní pražské lokalitě. A k tomu připočtěte náklady na asistentku z masa a kostí. K jaké částce jste se dostali? Zřejmě dost vysoké, že? Snížit ji je přitom tak snadné!

K tomuto článku není otevřena diskuze