Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Hodnota zlata / foto: shutterstock

Investiční zlaté slitky a mince dokáží ochránit úspory i během krize

Chcete si zajistit dostatečné finanční rezervy na zasloužený důchod i pro případ ztráty příjmů nebo jiné nečekané situace?

Dobře víte, že peníze uložené na bankovním účtu, nebo dokonce uchovávané v hotovosti v důsledku inflace postupně ztrácejí na hodnotě. Hledáte cestu, která vám umožní hledět do budoucnosti bez obav a užívat si nejrůznější radosti života bez toho, abyste museli přemítat, zda si můžete pořídit nové vybavení domácnosti, permanentku do fitcentra či jet na dovolenou k moři? Pak byste měli začít včas promyšleně investovat. Skvělou příležitostí jsou například investiční stříbrné slitky i zlaté mince.

Zlaté mince

Proč je právě investice zlato a investiční stříbro lepší volbou než spořící produkty a dluhopisy?

Zlaté mince, stříbrné mince, investiční zlaté slitky a investiční stříbrné slitky mají dlouhou tradici a jejich spolehlivost je prověřena dlouhými staletími. Drahé kovy, mezi které zlato a stříbro patří, si uchovávají svou hodnotu. Zlata a stříbra je na světě dostupné jen omezené množství, oba tyto kovy přitom mají i praktické využití, poptávka po nich tedy rozhodně neklesá a jejich hodnota v průběhu času stoupá. Naopak spořící účty dnes nabízejí minimální úroky. Ani další investiční produkty včetně dluhopisů nejsou takovou zárukou jako zlato a stříbro.

Kde pořídit investiční zlato?

Pokud vás láká investice do stříbra či zlata, můžete se obrátit na společnost AuPortal. Ta patří mezi přední obchodníky s investičním zlatem a stříbrem v České republice i na Slovensku. Nabízí nejen investiční zlaté slitky a stříbrné slitky, ale také zlaté a stříbrné mince. Hodnota mincí neodráží jen cenu samotného zlata a stříbra, ale také jejich sběratelskou hodnotu. Časem se tak jejich cena může vyšplhat na opravdu zajímavé částky. Investiční zlato a stříbro můžete nakoupit na internetu i při návštěvě prodejny v Praze či Brně.

K tomuto článku není otevřena diskuze