Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Prodej bytů / foto: shutterstock

Jak si poradit s prodejem nebo koupí bytu či domu? Pomůže realitní kancelář nejen pro Prahu 5

Potřebujete prodat, nebo pronajmout byt či dům, ale nevíte, jak máte postupovat? V takovém případě vám může pomoci následující návod, který vás nasměruje na spolupráci s profesionály v oboru prodeje a pronájmu nemovitostí.

Zprostředkování prodeje a pronájmu pomocí realitní kanceláře má totiž mnoho výhod včetně větší bezpečnosti při celé transakci, což je v případě částky několika miliónů jistě na místě.

Pomoc s koupí bytu či domu

Sehnat vysněnou nemovitost rozhodně není nic snadného, protože poptávka je velká a nových nabídek přibývá jen omezené množství. Z toho důvodu je potřeba vědět o nových nabídkách na prodej a pronájem nemovitostí v lokalitě Prahy 5 hned z první ruky.

To v praxi znamená spolupráci s realitní kanceláří z Prahy 5 nejenom z pozice prodávajícího, nebo pronajímatele, ale právě i ve formě kupujícího a nájemníka. Mnohdy stačí zanechat na sebe kontakt či se zapsat do jejich osobní databáze s tím, o jakou nemovitost máte zhruba zájem.

Následně vám může nabídka přijít například do emailu s mírným předstihem před umístěním jako veřejný inzerát na internet. Nabídka nemovitostí se totiž mění velmi rychle a včasná reakce je rozdílem mezi úspěchem a neúspěchem.

Úspěšný prodej

Profesionální pomoc s prodejem nemovitosti

Další situací je okamžik, kdy potřebujete vyřešit prodej, či pronájem bytu, domu, ale i nebytových prostor nebo pozemků a sháníte pomocnou ruku. Samotným základem úspěšného prodeje, nebo pronajmutí je totiž i samotná prezentace. Její správné provedení a umístění nabídky na jednotlivé kanály může znamenat, že se nemovitost prodá a pronajme za svou nejvyšší možnou cenu. A to v případě prodeje znamená mnohdy rozdíl i stovek tisíců korun.

Profesionální pomoc s prodejem, či pronájmem nemovitosti v lokalitě Prahy 5 je důležitá i z pohledu zajištění veškeré dokumentace, dodržení návaznosti jednotlivých kroků a připravením potřebných smluvních dokumentů. Výrazně se tak zvyšují šance na hladký průběh celé této náročné transakce.

K tomuto článku není otevřena diskuze