Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
slevy / foto: shutterstock

Výhodný nákup na AboutYou zajistí slevové kupóny

AboutYou je německá módní společnost se sídlem v Hamburku. Na český trh vstoupila teprve před pár lety, avšak založena byla už v roce 2014.

Působí v 14 evropských zemích a v Hamburku je prvním digitálním startupem s hodnotou vyšší než miliarda amerických dolarů. Není divu, i u nás je e-shop velmi populární.

AboutYou kromě Německa působí v Rakousku, Švýcarsku, Nizozemí, Belgii, Polsku, Maďarsku, Slovensku, Rumunsku, Slovinsku, Estonsku, Litvě, Lotyšsku, Chorvatsku a Česku. Nabízí oblečení prémiových značek z celého světa za ceny, které se českému zákazníkovi mohou zdát docela vysoké. Tedy do té doby, než objeví slevové kupóny.

Slevové kupóny

Se slevovými kupóny se dostanete na slušné ceny

Nakupování na AboutYou bez slevových kupónů je drahé, s nimi se dostanete na dobré ceny. Velkou výhodou je, že získat slevový kupón AboutYou není nijak složité. Kupóny jsou zveřejňovány prakticky neustále, a to i díky spolupráci e-shopu s řadou influencerů. Ti slevové kódy zveřejňují nejčastěji na Instagramu.

Pokud na Instagramu nejste, můžete sledovat slevové portály, i tam se obvykle dostupné slevy objevují. Nezapomínejte si hlídat jejich platnost, bývá časově omezená.

Slevy

Nakupujte a vracejte zboží dle libosti

Potřebovali byste se rozmyslet, jestli tento kousek unosíte, nebo si ještě změřit ty zimní boty, které máte ve sklepě, abyste správně odhadli velikost? Na AboutYou je lepší neváhat a objednávat hned, než skončí sleva, nebo než vám zboží někdo vykoupí. Zariskujte, a když vám velikost nepadne, prostě ji vrátíte.

Vrácení zboží je na AboutYou úplně jednoduché a zdarma. Každý balíček vám totiž dorazí přímo s formulářem a etiketou pro vrácení. Spousta lidí si tedy objedná třeba i dvě velikosti a tu, která jim nepadne, pak prostě pošle zpátky. Není na tom nic špatného, takto funguje moderní nakupování oblečení online.

K tomuto článku není otevřena diskuze