Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Tvorba webu / foto: shutterstock

Jak na vhodné řešení vašich webových stránek? Správné umístění je naprostým základem úspěchu

V dnešní době je již naprostou samozřejmostí úspěšné firmy její prezentace na internetu. Bez webových stránek a jejich správného řešení se můžete rozloučit s vaším podnikáním.

Pokrok zkrátka nezastavíme. Jak si být ale jistí, že vybíráte správného poskytovatele?

Dnes je na internetu vážně každý

Online prostor je ohromným fenoménem moderní doby, který zvlášť v posledních letech narostl neuvěřitelným tempem. Stává se naprostým základem pro všechny druhy podnikatelů. Ať už jste řemeslníci, obchodníci, grafici či třeba píšete výdělečné blogy, bez kvalitního serveru se nemůžete obejít.

Moderní doba rozmazlila každého zákazníka, tudíž více než kdy dříve takový člověk hledí nejen na vzhled vašich stránek, ale také na jejich rychlost a technické provedení. Prvních pár vteřin je vždy nejdůležitějších. Představte si, že sháníte například židli k vašemu počítači. Nakoupíte ji na stránkách, které se sekají a nefungují tak, jak mají? Pravděpodobně takové webovky ihned zavřete a přejdete jinam.

VPS

Vaše stránky jsou vizitkou vás samotných

Úplným základem je kvalitní webhosting, případně samozřejmě multihosting. Zde určitě trvejte na kombinaci rychlosti, spolehlivosti, bezpečnosti, a především dobré zákaznické podpory. Není nic horšího, než když vaše stránky vypadnou a pomoci se dočkáte až za několik dní. Taková doba znamená mnoho ztracených zákazníků i peněz.

Nezapomeňte ani na firemní e-mail. Vážně nevypadá profesionálně, když provozujete firemní komunikaci například pod doménou @seznam.cz. Věřte nám, nechcete vypadat jako amatéři. Každá maličkost totiž vytváří u zákazníků dojem, či naopak nezájem.

Pro větší firmy je skvělým nástrojem VPS. Ten umožňuje svojí výkonností vedení široké oblasti administrativních programů a interních webových aplikací. Pokud chcete, aby vaše práce běžela jako hodinky, zaměřte se na zmíněné řešení.

Snadné tvoření vlastního webu i přidávání obsahu

Asi nikomu znalému nemusíme vysvětlovat, k čemu slouží WordPress. Ten je velmi oblíbený právě díky jeho jednoduchosti a celkem pěkným schopnostem při tvoření webového obsahu. Zvlášť všemožní blogeři a pisatelé moc rádi pracují se zmíněným systémem. V případě, že jste jedním z nich, nechte si zařídit pořádný WordPress hosting.

Nyní přijde to pravé ořechové. Rozjíždíte složitý projekt vyžadující velký výpočetní výkon a špičkovou stabilitu? Dedikované servery jsou to pravé pro vás. V čem jsou tak výhodné? Tyto servery jsou pronajatým hardwarem, který poskytuje jejich majitel zákazníkovi (fyzicky jsou stále přítomny u majitele). Jejich výkon umožňuje vedení velmi komplexních projektů, vyvíjení aplikací a je skvělou volbou pro náročné práce.

VPS

Jaký poskytovatel je vhodný?

Stejně, jako v každé jiné oblasti, i zde je potřeba vybírat pečlivě. Ne každý poskytovatel totiž nabízí kvalitní mix služeb. Některý má například skvělou rychlost, ale stabilita pokulhává. Jiný zase poskytuje celkem dobré služby, ale v případě potřeby se nedovoláte žádné změny. Ideální poskytovatel si je vědom důležitosti všech oblastí.

S klidným svědomím můžeme doporučit poskytovatele vas-hosting.cz. Tato prověřená společnost poskytuje velmi kvalitní služby, se kterými vás nenechá na holičkách. Jejich velkou výhodou je vlastní správa VPS i dedikovaných serverů s VPS centrem. Vícejazyčná aplikace zvládá češtinu, slovenštinu a umí i anglicky. Proto je vhodná i pro zahraniční projekty.

K nabízeným serverům dávají plný root přístup a poskytují technickou podporu VPS zdarma. V dnešní době je to neobvyklé, ale dávají si pozor na to, aby nepřetěžovali své fyzické servery, takže si můžete být jistí s jejich stabilitou i rychlostí.

K tomuto článku není otevřena diskuze