Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Stěhování efektivně / foto: stehovanikoruna.cz

Poklidné stěhování díky Stěhování koruna

Slovní spojení „poklidné stěhování“ se někomu může zdát jako čirý nesmysl a vyložený protimluv. Ovšem ve spojení s naší firmou nabývá tento pojem úplně jiných rozměrů a významu.

Stěhování je pro většinu lidí stresující, namáhavou a veskrze nepříjemnou situací. To je bohužel obvykle holý fakt a smutná skutečnost. Pro nás je ale stěhování pracovním posláním a příležitostí, jak užitečně a smysluplně pomoci lidem, kteří to potřebují.

Kompletní servis a zázemí

Nabízíme komplexní a vysoce kvalitní služby v oblasti stěhování – bytů, domů, kanceláří i firem, těžká a nadměrná břemena nevyjímaje. V každé z těchto disciplín jsme za dlouhá léta působení nasbírali nespočet veledůležitých zkušeností a troufáme si říct, že už nás nic jen tak nepřekvapí. Není ovšem pravdou, že by nás tato práce přestala bavit a my se nesnažili být ještě lepší, efektivnější a výkonnější. Naopak, naše procesy se snažíme neustále zdokonalovat a vylepšovat – stejně jako naše technické vybavení a prostředky.

Nadstandardní péče

Krom toho našim zákazníkům nabízíme nové a nové služby, které jdou daleko nad rámec servisu běžné stěhovací firmy. Už od prvotního kontaktu s klientem klademe maximální důraz na jeho spokojenost a hladký průběh celé akce. Základem je detailní a navzájem odsouhlasený plán stěhování, včetně všech benefitů, které si budete přát: zajištění balicího materiálu, balení předmětů, odpojení a demontáž elektrospotřebičů, pojištění přepravovaných věcí, likvidace odpadu a nepotřebných věcí a mnoho dalšího.

Opravdu poklidné stěhování

Výsledkem a zároveň naším cílem je pak naplnění názvu tohoto článku – bezproblémové a poklidné stěhování, které vám nepřinese žádné starosti, ani zbytečné náklady a časové prostoje. Nezapomeňte, že svěřením se do péče profesionální stěhovací firmy znamená víc než jen nákup služby. V nás získáte spolehlivého a vždy připraveného partnera, pro ty nejnáročnější životní situace.

Poklidné stěhování díky Stěhování koruna

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!