Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Aktualizace Facebooku / foto: https://www.beneficio.cz

Propagace na Facebooku prochází neustálými změnami. Na jaké novinky si dát pozor?

Moderní doba s sebou přináší ohromně rychlou digitalizaci, která se dnes už týká úplně každého oboru lidské činnosti.

Ať už podnikáte v kterémkoliv odvětví, zajisté se neobejdete bez adekvátní reklamy na různých internetových stránkách. Jednou z nejvýraznějších platforem je samozřejmě i sociální síť Facebook, na niž byste měli rozhodně myslet při sestavování komplexní propagace.

Podstatné maličkosti – News feed a Home

Mezi nejčerstvější Facebook novinky, se kterými musíte počítat, patří chronologické řazení příspěvků a takzvaný neznámý obsah. Při správném použití dokážou tyto dvě funkce posunout vaši kampaň o krok dále, a získat vám tak větší počet návštěv i konverzí, a tudíž i větší počet potencionálních klientů.

Vždy je nutné myslet na fakt, že Facebook algoritmus bez přestání pracuje a optimalizuje zobrazování vašich příspěvků tak, aby se jim dostalo co největší pozornosti. To platí v případě, kdy máte vše nastavené správně. Základem je záložka „Feeds“, po jejímž rozkliknutí uvidíte vámi sledované kanály, stejně jako karta „Home“, jež slouží k doporučení nového obsahu, který ještě nesledujete.

Tvorba webu
Tvorba webu – Zdroj: Shutterstock.com

Inovujte své webové stránky a buďte vidět

Vaším cílem je přirozeně adekvátně využívat všechny aktualizace Facebooku tím způsobem, aby vám přinesly co největší užitek za co nejmenší investice. K tomuto účelu budete potřebovat pomoc profesionálů - specialistů na sociální sítě, protože jedině ti přesně vědí, co a jak nastavit, abyste dosáhli kýžených výsledků.

Chcete-li tedy pravidelně a šikovně obsazovat news feed potenciálních klientů, určitě se podívejte na služby známé společnosti Beneficio. Ta vám sestaví nejen odborné webové stránky a tolik potřebné SEO, ale zajistí vám i reklamu na sociálních sítích s reálnými měřitelnými výsledky. Budete se tak moci sami přesvědčit, jaký progres vám webová agentura přinesla. Jestli to myslíte s vaším podnikáním vážně, je pro vás ověřená online agentura základem.

K tomuto článku není otevřena diskuze