Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kryptoměny / foto: Ground Picture / Shutterstock.com

Základy obchodování s kryptoměnami s pomocí CFD na platformě HyroTrade

Víte, co znamená CFD? Pokud jste se s označením CFD doposud nesetkali, dovolte nám, abychom vás s tímto pojmem blíže seznámili a poukázali na to, jak jej lze využít při obchodování nejenom s akciemi, ale také kryptoměnami.

Pro nákup a prodej kryptoměn totiž nemusíte vlastnit krypto peněženku, ale spolehnout se právě na speciální obchodní nástroj zvaný Contract for difference. Kde jej můžete využít a proč obchodování na platformě HyroTrade zvládne opravdu každý?

Co znamená označení CFD a k čemu se dá využít?

Do češtiny se anglické spojení Contract for difference překládá jako Smlouva o rozdílu, ovšem mnohem častěji narazíte na kratší označení CFD. S pomocí tohoto obchodního nástroje můžete obchodovat s klasickými akciemi a měnami, ale také s kryptoměnami.

Proč obchodovat s finančními deriváty?

Při tradičním obchodování s kryptoměnami je po nákupu doopravdy vlastníte. Snadno si je tak můžete uložit do své virtuální krypto peněženky nebo s nimi platit a podobně. Ovšem pokud si danou kryptoměnu nakoupíte v podobě CFD, znamená to, že jste si koupili finanční derivát. V čem se to liší? Hodnoty obou investic se mění podle aktuálního kurzu dané kryptoměny, ovšem v případě CFD nevlastníte kryptoměnu, nýbrž jen kontrakt.

Obchodování nebylo nikdy snazší

Obchodování s CFD je mnohem snazší než tradiční obchodování s kryptoměnami, a dokonce i výhodnější. Můžete totiž vydělávat na tom, když cena kryptoměny stoupá, ale i klesá. Zároveň si ušetříte nervy spojené s vlastnictvím krypto peněženky. Navíc máte s CFD více možností a obchodních příležitostí.

Jak a kde obchodovat s CFD

Pro obchodování s CFD existují speciální platformy, kde se stačí zaregistrovat a ihned se pustit do obchodování. Jednou z nich je také HyroTrade. Zahraniční společnost, co po spouštění platformy již za první měsíc měla 1 000 klientů. Proč? Nabízí totiž jednoduchý způsob obchodování, který je vhodný i pro úplné začátečníky, kteří nemají s obchodováním na burze žádné zkušenosti. Platforma HyroTrade využila mezery na trhu a vytvořila přátelskou platformu pro všechny.

Zvládne to i začátečník

Proč zvládne obchodování s CFD na platformě HyroTrade i úplný začátečník? Jednou z funkcí, které lze využít, je totiž takzvaný social trading. Tedy kopírování chování jiných obchodníků. Díky tomu můžete provádět stejné transakce jako oni. To, jak úspěšní jednotliví obchodníci jsou, zjistíte z jejich statistik. Není tedy vůbec komplikované najít si nejúspěšnějšího tradera a kopírovat jeho obchody.

S pomocí platformy HyroTrade je nyní svět CFD přístupný všem. Snadno se můžete připojit ke spokojeným klientům, kteří se věnují obchodování a praktikují social trading, protože jim přináší zisky.

Základy obchodování s kryptoměnami s pomocí CFD na platformě HyroTrade

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!